Oferta Ford Focus prin Programul Rabla de la Ford

FORD FOCUS - 14.700 €** TVA inclus

cu pachet Edition inclus

Daca îți dorești un autoturism modern, rafinat, cu o gamă largă de noi tehnologii remarcabile, care să îți ofere echilibrul perfect dintre putere, economie de combustibil și motorizari ce maximizeaza performanța și eficiența, atunci Ford Focus este pentru tine.

Cu Ford Focus Trend Edition, 5 usi cu motor 1.0l 125 CP, transmisie manuala 6 trepte, beneficiezi in acest pret de dotari optionale suplimentare:

 

Pachet Edition

- SYNC 2.5 , display  8";

- aer condiționat automat cu reglare în 2 zone;

- keyless entry;

- oglinzi pliabile electric;

- senzor de ploaie;

- oglindă electrocromă;

- jante aliaj 16”;

- control și sistem de asistență în caz de urgență (112).

 

Solicita oferta Ford Focus

 

Termeni și condiții aplicabile promoției:

Oferta este valabilă până la 30.09.2019 în limita stocului disponibil

**Imaginea este cu titlu de prezentare și nu creează obligații contractuale. Această campanie este supusă unor termeni și condiții iar prețul include TVA și este calculat la un curs exemplificativ de 4.75 RON/EUR. Foarte important înainte de a decide achiziția: (1) Prețul afișat este un preț recomandat și este rezultat după aplicarea cumulativă a reducerii prețului de lista de 19,200 EURO cu (i) contravaloarea primei de casare (estimate 6.500 lei) prevăzută de Ghidul de finanţare a programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2017-2019 (“Programul RABLA”) – valabil DOAR în cazul reinitierii, în jumătatea a două a anului 2019, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto în perioada valabilității campaniei, (ii) contravaloarea suportului acordat de Ford România; (iii) contravaloarea suportului acordat de dealerii participanți în campanie; (2) Campania este adresată persoanelor fizice; (3) Campania este valabilă până la 30 septembrie 2019 în limita stocului disponibil la dealerii participanți la program.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotări opționale deja menționate, este supusă unor termene, respectiv condițîi și este valabilă în limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanți în program. Consumul mixt NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) avut în vedere de  Programul RABLA este de 4.8 l /100 km, emisii mixte CO2 (g/km): 107, valori măsurate în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

Având în vedere implementarea graduală, începând cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Ușoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care înlocuiește treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii și consum sunt prezentate în valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated). Dat fiind că aceste noi condițîi de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO2 măsurate conform procedurii WLTP sunt, în majoritatea situațiilor, mai mari decât valorile măsurate conform NEDC. Anul 2019 este un an de tranziție din perspectiva aplicării ambelor proceduri de testare, valorile prezentate în acest document fiind valori tranzitorii în ceea ce privește emisiile de CO2 și consumul de combustibil, valorile WLTP fiind transpuse în valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit în această perioada de tranziție. Aceste noi proceduri de măsurare a valorilor de emisii și consum (NEDC CO2MPAS și WLTP) influențează taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informații legate de nivelul emisiilor și consum, contactați rețeaua noastră de dealeri autorizați Ford. Valori precum consumul de combustibil și/sau de curent electric sau distanță maximă parcursă în modul electric sunt măsurate în prezent în conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS și cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifică pe măsură adaptării la la procedurile de omologare în continuă evoluție.

Pentru informații de ordin legal suplimentare va rugăm consultați www.rarom.ro, secțiunea dedicată acestei teme și autoritățile/legislația fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.

Publicat la: 29.07.2019

Auto Noi FORD

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.