Noul Hyundai Kona

Indrazneste sa fii diferit.

Trebuie sa ai mereu curajul de a merge pe propriul drum, fara a urma tendinte impuse de ceilalti.
Cele mai bune momente din viata sunt cele in care luam singuri deciziile, avand curajul sa fim diferiti.
Asemenea Hyundai KONA. Il conduci. Il definesti.

Descopera Hyundai KONA.

 

Performante.

 

Putere maxima 177CP     

Cuplu maxim 265Nm

 

1.6 T-GDI propulsor pe benzina

Noul motor turbo 1.6 T-GDi, pe benzina, dezvolta o putere de 177 CP (130 kW) si un cuplu de 265 Nm, fiind potrivit atat pentru traficul urban, cat si pentru drumurile neamenajate. In plus, propulsorul este disponibil cu o transmisie automata in sapte rapoarte cu dublu ambreiaj (7DCT) si tractiune integrala.

 Motor Kona

 

Tehnologie.

Kona ofera functii avansate de conectivitate, care integreaza telefoanele de tip smartphone si permit utilizarea intuitiva si in siguranta a acestora in timpul deplasarii.

Head-Up Display (HUD).

HUD proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.

 Kona head up display

Sistem audio Krell.

Sistemul audio realizat de Krell asigura imbunatatirea calitatii sunetului in habitaclu.

 

 

 

Sisteme multimedia.

Kona pune la dispozitia clientilor, optional, un ecran tactil de 8", care include functiile Apple CarPlay™ si Android Auto™.

sistem multimedia hyundai kona

Creat pentru stilul tau!

 

Atentia pentru detalii contribuie la sporirea atractivitatii modelului. 

Designul interior reflecta aspectul elegant al exteriorului. Paleta de culori ofera clientilor posibilitatea de a personaliza autovehiculul in functie de preferinte: portocaliu, verde, rosu sau gri. Nuanta selectata este prezenta pe ramele fantelor de ventilatie, in jurul schimbatorului de viteze, pe inelul butonului de pornire a motorului, cusatura tapiteriei, precum si pe volan. Toate versiunile de culoare sunt disponibile cu plafon negru. 

 

 

 

Performanta

Tu detii controlul.

 

Kona este disponibil in doua versiuni de motoare turbo pe benzina, de cilindree redusa, caracterizate printr-un cuplu mare la turatii mici si un consum redus de combustibil: T-GDi 1,0 litri si 120 CP si T-GDi 1,6 litri si 177 CP, cu transmisie in sapte trepte si dublu ambreiaj (7DCT). Gama a fost extinsa cu un nou motor turbodiesel cu patru cilindri, de 1,6 litri. 

1.0 T-GDI motor pe benzina

Conducatorii auto pot opta pentru un motor turbo cu trei cilindri, T-GDi de 1,0 litri, care dezvolta 120 CP (88 kW) si un cuplu de 172 Nm. Turbocompresorul cu „waste-gate" controlat electronic contribuie la reducerea consumului de combustibil, prin diminuarea pierderilor din admisie, precum si prin imbunatatirea raspunsului la acceleratii si cuplului la turatii mici. Propulsorul este echipat cu injectoare GDi cu sase orificii, care functioneaza la o presiune de 200 de bari, asigurand arderea eficienta si reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de noxe. Versiunea este disponibila cu tractiune fata si cutie de viteze manuala cu sase trepte.

 120CP

 172Nm

 

1.6 T-GDI motor pe benzina

T-GDi 1,6 litri dezvolta o putere de 177 CP (130 kW) si un cuplu de 265 Nm, fiind potrivit atat pentru traficul urban, cat si pentru drumurile neamenajate. Versiunea este echipata cu transmisie in sapte trepte si dublu ambreiaj (7DCT) dezvoltata de Hyundai, plus tractiune integrala, disponibila optional.

177CP

265Nm

 

1.6 CRDI motor diesel

Noul motor turbodiesel de 1,6 litri este disponibil in varianta de putere de 136 CP.

136CP

320Nm

 

Transmisie manuala in sase rapoarte.

Contribuie la eficientizarea consumului de combustibil. Transmisia manuala este asociata motorului pe benzina de 1,0 litri, cu tractiune fata.

 

 

Transmisie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj (DCT).

Transmisia cu sapte trepte si dublu ambreiaj combina economicitatea transmisiei manuale si confortul celei automate.

 

 

Sisteme avansate.

Kona ofera functii avansate de conectivitate, care integreaza telefoanele de tip smartphone si permit utilizarea intuitiva si in siguranta a acestora in timpul deplasarii.

Head-Up Display (HUD).

HUD proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.

Sistem de navigatie cu ecran de 8 inch.

Sistemul multimedia cu ecran de 8 inch, disponibil optional pentru Kona, include functiile Apple CarPlay si Android Auto, pentru redare audio sau de telefon direct de pe smartphone, dar si o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica. Este disponibil si un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare* si cautare online a punctelor de interes.

*Functia este disponibila numai in anumite regiuni.

Incarcare wireless.

Kona integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un Led amplasat deasupra suportului.

Instrumentar de bord.

Ecranul LCD de 4,2" ofera informatii importante despre modul de conducere, printre care sistemele de siguranta activa, consumul de combustibil, instructiunile de navigatie sau temperatura din exterior.

 

 

 

 

 

Siguranta

Hyundai SmartSense

Kona este echipat cu Hyundai SmartSense, o serie de sisteme de asistenta pentru conducatorul auto.

Asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni 

Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, FCA actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA) 

LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare. 

*Functia este disponibila numai in anumite regiuni.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW) 

Utilizand tehnologia radar, BCW impreuna cu sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare monitorizeaza zonele laterale spate ale masinii si, in cazul in care la o incercare de schimbare a benzii este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.

Tehnologie de iluminare cu LED 

Asistenta pentru faza lunga (HBA) permite comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte in momentul in care este detectat un autovehicul din sens opus. Mai mult, sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S) actioneaza lampile aditionale in functie de viteza vehiculului si unghiul de virare.

Sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW) 

Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul RCCW detecteaza vehiculele aflate in trafic in spate, atunci cand autovehiculul este manevrat pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto prin semnale sonore si vizuale.

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW) 

Sistemul permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul sistemului sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Spatiu extins.

Kona beneficiaza de spatiu generos pentru pasageri si bagaje, dar si de compartimente suplimentare de depozitare. Indiferent de tipul calatoriei, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila.

Kona se afla printre cele mai bine clasate autovehicule din segmentul din care face parte in privinta spatiului disponibil pentru picioare, umeri si cap. Zona pentru picioare este generoasa, atat in partea din fata (1.054 mm), cat si in spate (880 mm). Portbagajul are un volum de 361 litri, care poate fi extins pana la 1.143 litri, prin rabatarea banchetei din spate.

 

Solicita oferta

Publicat la: 25.04.2019

Auto Noi HYUNDAI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.