i-MiEV și Outlander PHEV, în programul Rabla Plus 2017

 

Începând cu luna iunie, din Programul Rabla Plus 2017, fac parte și modelele i-MiEV și Outlander PHEV. Cu această ocazie, venim în întâmpinarea clienților din România, oferind un extra discount, suplimentar beneficiilor oferite de programul Rabla Plus, după cum urmează: 5.440 eur tva inclus pentru modelul electric i-MiEV și 3.570 eur tva inclus pentru modelul plug-in hibrid Outlander PHEV. 

 

Oferta specială Mitsubishi Motors vine în continuarea programului Rabla Plus 2017, astfel prețurile finale de achiziție pentru aceste modele sunt de:

14.181 eur tva inclus, pentru modelul i-MiEV

33.434 eur tva inclus pentru modelul Outlander PHEV.  

 

Prețul final include contravaloarea Ecotichetului de 45.000 lei cu TVA și prima de casare de 6.500 lei cu TVA, prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto național pentru anul 2017 (Rabla Plus 2017) derulat de AFM și finanțat din Fondul pentru Mediu și oferta Mitsubishi aflată în derulare.

În plus, achiziționarea acestor modele presupune și o serie de beneficii post-vânzare, cum ar fi: asistență rutieră gratuită timp de 3 ani și o garanție de 5 ani (pentru primii 2 ani se acordă o garanţie fără limită de parcurs, în timp ce pentru ceilalţi 3 rămaşi se aplică o limitare de 150.000 km.)

Aflat într-o continuă ascensiune în explorarea ingineriei mobilității complet electrice, brandul Mitsubishi Motors examinează constant nevoile pieței și răspunde prompt așteptărilor clienților, cu scopul de a crea armonie între indivizi și societate, precum și între mașinile pe care le produce și mediul înconjurător. 

Ne implicăm în a oferi siguranță și plăcerea de a conduce, însă datoria și responsabilitatea noastră este protecția mediului. Astfel, autovehiculele Mitsubishi Motors nu oferă doar siguranță sporită, în situații neprevăzute, ci sunt prietenoase cu mediul și oferă senzația de „fun-to-drive” oricărui șofer. 

Tehnologiile, folosite de către producătorul japonez, sunt axate în principal pe respectarea standardelor de calitate ale autovehiculelor produse, optim îmbinate pentru a atinge performanța, atât din punct de vedere al protejării mediului înconjurător, cât și din punct de vedere al siguranței și confortului sporit la drum. 

Încă din 1966, de când a început procesul de cercetare şi dezvoltare a maşinilor electrice, Mitsubishi Motors Corporation a considerat că vehiculele electrice ar trebui să devină produse de bază ale mobilităţii, care să contribuie la diminuarea fenomenului încălzirii globale.

În 2006, la exact 40 de ani de la demararea cercetării Mitsubishi în domeniul mașinilor electrice, Mitsubishi Motors Corporation a anunțat programul de cercetare si dezvoltare al autovehiculului electric “i MiEV”, ca mai apoi acesta să devină în iulie 2009 prima mașină electrică de serie a unui producător important.

Plecând de la modelul de serie 100% electric i-MiEV, lansat în 2009 şi de la obiectivele propuse, ca până în anul 2020, 20% din maşinile vândute să fie electrice, Mitsubishi a făcut paşi importanţi în această direcţie aşa cum o demonstrează modelul etalon pentru tehnologia Plug In Hybrid Electric Vehicle: Outlander PHEV si arhitectura sa inovativă "Dual Design".

În 2012 Mitsubishi Motors Corporation a prezentat la Salonul Auto de la Paris primul SUV 4WD plug-in hibrid electric din lume, modelul Outlander PHEV. Reflectând conexiunea dintre mașini, societate și mediu, compania se află în fruntea clasamentului atunci când vine vorba de dezvoltarea și popularizarea autovehiculelor prietenoase cu mediul, precum pionierul Outlander PHEV, primul SUV 4x4 plug-in hibrid electric din lume, care la momentul actual este cel mai bine vândut model cu sistem PHEV din Europa. 

 

Publicat la: 13.07.2017

Auto Noi MITSUBISHI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.