Hyundai prezinta noul TUCSON N Line

·    Noul TUCSON N Line prezinta elemente de design inspirate din gama Hyundai N;·        

·    Modelul va fi disponibil incepand cu primavara anului 2021;

·    Mai multe detalii pot fi descoperite intr-un material video.

Noul TUCSON N Line combina designul revolutionar, confortul si tehnologiile avansate de conectivitate ale versiunii standard cu dinamismul specific liniei N.

„Noul TUCSON N Line se remarca printr-un stil dinamic si o gama electrificata de motorizari, oferind clientilor Hyundai mai multe optiuni”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product - Hyundai Motor Europe.

Design dinamic, inspirat de domeniul motorsport

La fel ca versiunea standard, modelul dispune de un aspect progresist care integreaza limbajul stilistic global Hyundai „Sensuous Sportiness”, oferind in acelasi timp elemente de design orientate spre performanta. TUCSON N Line prezinta un finisaj cromat al grilei, care confera o alura spectaculoasa elementelor aerodinamice.

In comparatie cu varianta standard, grila frontala este mai inalta si mai lata, fiind personalizata cu sigla N Line. Bara de protectie cu forma rectangulara si priza de aer de mari dimensiuni accentueaza sportivitatea modelului. Lateralele se remarca prin bandourile in nuanta caroseriei, cu aspect dinamic, care evidentiaza proportiile sportive si prin liniile indraznete care subliniaza forma aerodinamica. Aspectul impunator al partii din spate este subliniat de spoilerul aerodinamic, mai lung decat cel al modelului standard, de banda reflectorizanta de culoare rosie si de toba de esapament cu dubla evacuare. Jantele din aliaj de 19 inchi urmaresc aceeasi tema de design - „Sensuous Sportiness”.

Clientii pot alege intre sapte culori de caroserie, alaturi de plafonul Phantom Black, disponibil optional.

Culori exterioare:

·         Shadow Grey (doar pentru versiunea N Line) - optional cu plafon in nuanta Phantom Black;

·         Polar White - optional cu plafon in nuanta Phantom Black;

·         Engine Red - optional cu plafon in nuanta Phantom Black;

·         Sunset Red - optional cu plafon in nuanta Phantom Black;

·         Dark Knight - optional cu plafon in nuanta Phantom Black;

·         Shimmering Silver;

·         Phantom Black.

Interior spatios, cu accente sportive

Clientii beneficiaza de scaune sport, personalizate cu sigla N, fiind disponibile cu tapiterie din piele. De asemenea, panourile portierelor, cotiera si plansa de bord se remarca prin ornamente de culoare rosie. Elementele de design specifice gamei N se regasesc pe volan, pe schimbatorul de viteze imbracat in piele sau pe capacul modulului shift-by-wire, in functie de varianta de transmisie selectata. In plus, plafonul negru confera interiorului o nota suplimentara de dinamism. Alte imbunatatiri specifice modelelor N Line includ pedalierul metalic, un suport pentru picior si scari laterale.

Comportament rutier si manevrabilitate

Noul TUCSON N Line a fost dezvoltat si testat in Europa. La fel ca versiunea standard, modelul este echipat cu sistemul ECS (Electronic Controlled Suspension), disponibil optional, care confera flexibilitate suplimentara in timpul deplasarii, datorita tehnologiei de amortizare adaptiva. ECS modifica automat setarile autovehiculului (de exemplu, suspensia), in functie de conditiile de deplasare (viteza, suprafata de rulare etc.), pentru maximizarea confortului si a performantelor. Inginerii de la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa (HMETC) au modificat setarile parametrilor ECS, pentru a raspunde cerintelor noului TUCSON N Line echipat cu sistem de 48 V. Astfel, clientii beneficiaza de o experienta si mai placuta la volan, in linie cu aspectul sportiv al exteriorului.

Sistemul ECS pentru varianta N Line a fost optimizat in vederea unei amortizari mai bune a vibratiilor, a unei agilitati sporite, precum si pentru un raspuns mai rapid si mai puternic atat la miscarile caroseriei, cat si la comenzile directiei. In modul Normal, inginerii au mentinut un nivel optim de confort pentru condusul urban, iar suspensia se modifica semnificativ numai la vitezele atinse, de obicei, in afara localitatii. Modul Sport a fost revizuit si ofera control suplimentar, indiferent de viteza de deplasare. In acest caz, suspensia asigura un comportament rutier mai sportiv. Ca urmare a ajustarii sistemului ECS, raspunsul directiei este, de asemenea, diferit pentru modelul N Line. Directia este mai centrata, cu un control imbunatatit.

Gama de propulsoare, tehnologii pentru siguranta si pentru conectivitate

La fel ca in cazul versiunii standard, noul TUCSON N Line ofera o gama variata de sisteme de propulsie. Nivelul de echipare N Line va fi disponibil pentru toate variantele noului TUCSON, cu exceptia versiunii diesel de baza. Modelul este echipat cu noul motor Smartstream: 1,6 litri T-GDi, benzina, cu 4 cilindri sau 1,6 litri CRDi, diesel, cu 4 cilindri.

Motorizari:

·  1,6 T-GDi Plug-in Hybrid (265 CP);

·   1,6 T-GDi Hybrid (230 CP);

·   1,6 T-GDi Mild Hybrid de 48 V (180 sau 150 CP);

·   1,6 T-GDi (150 CP);

·   1,6 CRDi 48 V (136 CP).

Tehnologiile avansate de conectivitate asigura utilizatorului o experienta intuitiva. Dispunerea duala a habitaclului ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech, prin intermediul instrumentarului digital de bord 10,25 inchi, dar si a ecranului AVN de 10,25 inchi care include serviciile Hyundai Bluelink®.

Tehnologia Multi-Air Mode combina canalele de circulare pentru aerul conditionat si pentru incalzire, pentru o dispersare mai fluida a fluxului de aer. Acest mod poate fi activat si dezactivat, in functie de preferintele conducatorului auto. In plus, scaunele ventilate si incalzite sporesc confortul pasagerilor.

Noul TUCSON N Line integreaza cele mai recente sisteme de asistenta pentru conducatorul auto. Sistemul de monitorizare a unghiului mort (BVM) afiseaza pe ecranul principal zonele laterale si din spate ale autovehiculului, in momentul in care conducatorul auto activeaza semnalul pentru schimbarea directiei. Sistemul de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA) ajusteaza automat viteza si mentine distanta fata de alte vehicule din fata, precum si banda de rulare. Sistemul inteligent de asistenta pentru parcarea de la distanta (RSPA), disponibil pentru versiunile hybrid si plug-in hybrid, permite parcarea autovehiculului de la distanta, fara a fi necesara prezenta conducatorului auto, utilizand doar cheia de acces. Noul model dispune de o gama diversificata de echipamente de siguranta care contribuie la sporirea vizibilitatii, protejand pasagerii si prevenind coliziunile.

Mai multe detalii despre gama de motorizari a noului TUCSON, precum si despre tehnologiile avansate de conectivitate si de siguranta pot fi obtinute accesand t.ly/v7gI.

Noul TUCSON N Line va fi disponibil in Europa incepand cu primavara anului 2021. Versiunile hybrid si plug-in hybrid vor fi disponibile in a doua parte a anului 2021.

Publicat la: 28.01.2021

Auto Noi HYUNDAI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.