Hyundai Motorsport lupta pentru titlurile mondiale in sezonul 2020 din WRC

Obiectivul Hyundai Motorsport este de a lupta pentru titlurile mondiale, la constructori si piloti, incepand cu Raliul Monte-Carlo, prima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), programata in perioada 23 - 26 ianuarie.

Calendarul 2020 are 14 etape, echipa Hyundai Motorsport urmand sa concureze in premiera pe probele speciale din Kenya (iulie), Noua Zeelanda (septembrie), precum si Japonia (noiembrie). In cadrul celui de-al saptelea sezon din WRC vor concura patru echipaje: Dani Sordo/ Carlos del Barrio – numarul 6; Ott Tänak/ Martin Järveoja – numarul 8; Sébastien Loeb/ Daniel Elena – numarul 9 si Thierry Neuville/ Nicolas Gilsoul – numarul 11.

Am avut un an cu multe trofee castigate, inclusiv titlul la constructori in WRC, o victorie importanta pentru Hyundai Motorsport. Anul acesta dorim sa obtinem rezultate si mai bune, sa luptam pentru victorie la fiecare cursa si sa castigam ambele titluri din WRC”, a declarat Scott Noh, presedintele Hyundai Motorsport.

Thierry Neuville si Nicolas Gilsoul, copilotul sau, au castigat trei etape in 2019 si au incheiat pe locul secund in clasamentul general. Pentru 2020 obiectivul echipajului este de a obtine titlul mondial.

Suntem foarte motivati de titlul la constructori obtinut anul trecut si suntem determinati sa devenim campioni si la piloti. Nu va fi usor, dar am demonstrat ca suntem rapizi si constanti si vrem sa profitam la maximum de experienta acumulata si sa ajutam echipa sa obtina o victorie dubla in WRC, a mentionat Thierry Neuville.  

Campionii mondiali din 2019, Ott Tänak si Martin Järveoja, copilotul sau, vor debuta pentru Hyundai Motorsport in Raliul Monte-Carlo, avand ca obiectiv apararea titlului obtinut anul trecut.

Am avut timp sa ma obisnuiesc cu noua mea echipa Hyundai Motorsport. Nu este usor sa te acomodezi atunci cand faci schimbari majore de la un sezon la altul, dar cred ca ne indreptam in directia buna. Echipa si-a demonstrat deja potentialul si sunt convins ca impreuna putem sa ne atingem toate obiectivele stabilite”, a declarat Ott Tänak.

Dani Sordo si Carlos del Barrio au castigat anul trecut Raliul Sardiniei, obiectivul pentru anul in curs fiind de a acumula puncte importante pentru echipa in clasamentul constructorilor.

“Fiecare sezon reprezinta un nou inceput si este dificil sa spun acum ce se va intampla. Vom aborda totul pas cu pas si sunt sigur ca putem sustine echipa sa obtina cel de-al doilea titlu consecutiv la constructori”, a mentionat Dani Sordo.

Sébastien Loeb si Daniel Elena, de noua ori campioni mondiali, vor participa pentru al doilea sezon consecutiv in WRC alaturi de Hyundai Motorsport si vor pilota al treilea model i20 WRC cu Dani Sordo si Carlos del Barrio.

Vom participa la cateva etape din calendar si sunt sigur ca vom juca un rol important in lupta pentru titlurile mondiale. De abia astept sa concurez pe traseele clasice, dar si sa infrunt noi provocari, a declarat Sébastien Loeb.

Am avut un an cu rezultate bune, dar 2020 reprezinta un nou start. Obiectivele noastre pentru acest sezon sunt clare: sa luptam pentru victorie la fiecare etapa si sa castigam ambele titluri la finalul sezonului. Va fi o lupta dificila, asa ca trebuie sa ne asiguram ca avem cel mai bun pachet tehnic posibil. Echipa formata din Thierry, Ott, Dani si Sébastien, unii dintre cei mai buni piloti din WRC, consolideaza reputatia Hyundai in lumea sporturilor cu motor. Suntem pregatiti sa atacam un nou sezon si imi doresc ca acesta sa fie cel mai bun an al nostru din WRC”, a adaugat si Andrea Adamo, directorul echipei.

Publicat la: 14.01.2020

Auto Noi HYUNDAI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.