Descopera Ask Mercedes - Asistentul Virtual Inteligent

Ask Mercedes este asistentul virtual inteligent care te va ajuta să descoperi autovehiculul tău Mercedes-Benz într-un mod complet nou. Datorită realității augmentate te vei familiariza cu ușurință cu funcțiile numeroaselor elemente de comandă. Ai o întrebare? Nu trebuie decât să o introduci sub formă de text sau comandă vocală în chat și vei primi răspunsul potrivit. Chiar și subiectele complicate sunt explicate simplu și inteligibil, prin intermediul imaginilor sau videoclipurilor de tip How-to. Pentru a putea utiliza funcția de realitate augmentată ai nevoie de aplicația Ask Mercedes.

 

Asistentul tău virtual inteligent.

Pot să sincronizez automobilul cu telefonul mobil? Cum pot conduce mai sportiv? Ask Mercedes te ajută.

Căutările prelungite și răsfoirea manualului de utilizare țin de trecut. Ask Mercedes îți explică cele mai importante funcții ale autovehiculului tău Mercedes-Benz într-un mod inovator și simplu de înțeles. Dorești să știi cum funcționează asistentul activ la parcare? Sau dorești să conectezi telefonul mobil cu autovehiculul? Ask Mercedes îți arată cum să procedezi.

Te gândești la achiziționarea unui autovehicul electric? Te interesează ce modele EQ vor fi introduse pe piață în viitor? Ask Mercedes are răspunsul la întrebările tale legate de electromobilitate la Mercedes-Benz.

 

Discuți prin chat cu Ask Mercedes.

În chat primești în câteva secunde răspunsul potrivit la numeroase întrebări legate de autovehicul. Poți introduce întrebările prin comandă vocală sau text. Răspunsurile sunt oferite în format multimedia: sub formă de text, imagine, videoclip de îndrumare sau link spre manualul de utilizare online. Aplicația Ask Mercedes este disponibilă doar în limba engleză.

 

Descoperă autovehiculul tău Mercedes-Benz cu realitatea augmentată.

Cu aplicația Ask Mercedes poți utiliza funcția de realitate augmentată. Activează aplicația și deplasează camera smartphone-ului tău pe deasupra cockpit-ului și consolei centrale ale autovehiculului tău Mercedes-Benz. Aplicația identifică toate elementele de comandă și semnalele de avertizare și explică funcția acestora. Demonstrativ și ușor de înțeles. Disponibilă momentan pentru noile modele din clasele A, C, E și S. În curând vor beneficia și alte modele de această funcție. Te rugăm să ai în vedere faptul că aplicația nu trebuie utilizată în timpul deplasării.

Publicat la: 21.06.2019

Auto Noi MERCEDES-BENZ

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.