Aplicatia Mercedes me - avantajul confortului

Aplicatia Mercedes me reprezinta noua modalitate de a accesa universul digital al Mercedes-Benz. In portalul Mercedes me si pe aplicatia Mercedes me sunt integrate serviciile si ofertele menite sa optimizeze si sa simplifice procedurile de mobilitate.

Odata inregistrati puteti avea acces la subiecte importante oricand si de oriunde – si, desigur, la vehiculul dumneavoastra Mercedes-Benz. Daca vehiculul dumneavoastra este compatibil cu Mercedes me va puteti bucura pe deplin de avantajele Mercedes me connect, ce includ:

• Servicii de baza ca,  asistenta in caz de pana, managementul accidentelor, revizie pentru o mai mare siguranta si un grad sporit de confort; 

• Servicii de tip Remote Online care monitorizeaza functiile vehiculului, cum ar fi sistemul auxiliar de incalzire si ventilatie sau blocarea usile prin actionarea de la distanta prin Smartphone;

• Aplicatiile preferate pentru vehiculul dumneavoastra Mercedes-Benz, iar retelele de socializare, radioul pe Internet sau prognozele meteo pot fi administrate cu ajutorul unitatii de comanda a vehiculului.

Daca vehiculul dumneavoastra Mercedes – Benz nu este compatibil cu Mercedes me connect, insa totusi doriti totusi sa beneficiati integral de un vehicul conectat la retea, puteti achizitiona adaptorul Mercedes me*. Odata conectat la vehicul puteti descarca aplicatia si va puteti bucura de avantajele oferite: prin urmare, puteti avea acces in orice moment la nivelul de combustibil din rezervor, la durata parcarii sau la kilometri parcursi etc. O gama cuprinzatoare de servicii Mercedes me connect actioneaza pentru a va simplifica viata si calatoriile: Starea Vremii si Telediagnoza, Managementul Defectiunilor Tehnice si Managementul Accidentelor sau Sistemul de Asistenta Rapida in caz de urgenta – toate acestea ofera asistenta profesionista pentru orice situatie.  Prin echiparea optionala Remote Online poti controla autoturismul cu usurinta direct de pe telefon. Servicii precum Pozitia Automobilului Parcat, Avertizarea de Parasire a Zonei Geografice Prestabilite, Programarea Sistemului de Incalzire Auxiliara sau posibilitatea de a verifica nivelul combustibilului iti ofera confortul specific Mercedes-Benz, chiar si atunci cand nu esti la volan.

Descarca materialul de prezentare: click aici

*Adaptorul Mercedes me va fi disponibil in Romania incepand cu a doua jumatate a anului 2018.

Daca doriti sa va inscrieti pe lista de asteptare pentru adaptor, va rugam sa sunati la centrul nostru de Asistenta Clienti folosind numerele de telefon:

0800672397 - numar apelabil doar de pe teritoriul Romaniei / +40 311 30 50 31 pentru a ne apela din afara tarii

Mercedes-Benz Tiriac Auto va va oferi cu placere asistenta pe durata instalarii aplicatiei cat si consultanta in acest sens.

 

Publicat la: 15.05.2018

Auto Noi MERCEDES-BENZ

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.