Curajul de a merge mai departe. Costuri 0 pentru primele 4 luni.

Primele 4 rate oferite gratuit prin oferta de finanțare cu 10% avans minim.

Afacerea ta merge înainte, indiferent de obstacole.

Suntem alături de tine cu o ofertă financiară excelentă, gândită astfel încât să îți susțină afacerea, indiferent de obstacole: alegi modelul dorit, primești oferta în format digital, iar tu nu trebuie să plătești nimic în primele 4 luni, valoarea acestor rate fiind suportată de Mercedes-Benz.

  • ▶ Oferta financiară
  • ▶ Primele 4 rate gratuit
  • ▶ Avans 10%
  • ▶ Perioadă de finanţare 60/72 de luni
  • ▶ Asigurare CASCO
  • ▶ Primele 6 rate gratuit
  • ▶ Dobândă 4,9%
  • ▶ Comision lunar administrare 0 €

Campania este valabilă pentru perioada 21.05.2020 – 30.09.2020 inclusiv, pentru autovehiculele Mercedes-Benz Vans (Vito Furgon, Vito Tourer, Sprinter 3.5t, Sprinter 5t, Clasa X, Clasa V), în limita stocului disponibil. Avans min de 10%, durata de leasing de 5 sau 6 ani și încheierea și menținerea asigurării Casco pe toată durata finanțării (5 sau 6 ani). Oferta include primele 4 rate gratuite – 0 (zero) de plată în primele 4 luni pentru Capital și Dobândă (capitalul este oferit cadou prin diminuarea corespondentă a prețului auto, iar dobânda este suportată de Mercedes-Benz Vans) și respectiv primele 6 rate Casco gratuite – 0 (zero) de plată în primele 6 luni pentru Casco (polița se activează pe durata finanțării). Oferta este valabilă pentru finanțare tip Leasing Financiar prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA și cu asigurările auto încheiate prin Mercedes-Benz Insurance Broker.

Cere mai multe detalii:

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile