Tiriac Auto Tiriac Auto

Mercedes-Benz Service Select – Calitate Mercedes-Benz 100% cu o reducere de 25%

Mercedes-Benz Service Select – Calitate Mercedes-Benz 100% cu o reducere de 25%

Service personalizat pentru dumneavoastră, cu o reducere de 25%. Mentenanță și reparații pentru autovehicule mai vechi de 6 ani.

Servicii incluse:

Mentenanță A & B

Reparații frâne

Înlocuire acumulator pornire

Înlocuire lamele ștergător de parbriz

Service Select este experiența noastră de service cea mai valoroasă, prin urmare, puteți avea încredere că veți obține competența specializată a tehnicianului nostru dedicat, la un preț atrăgător, și întreaga calitate a service-ului Mercedes-Benz cu o reducere de 25%.

Mercedes-Benz Service Select este disponibil pentru mai multe modele și serii constructive: Clasa A (169), Clasa B (245), Clasa C (203, 204), CLK (209), GLK (X204), Clasa E (207, 211, 212), CLS (219), SLK (171), Clasa M (164), Clasa GL (X164), Clasa R (251).

Alte informatii

placeholder

Mentenanță A

Mentenanța redusă a Service Select vă furnizează un service complet, de la înlocuire ulei, la verificarea pieselor uzate și nivelelor fluidelor de operare, toate la un preț foarte avantajos. Oferta include toate piesele de schimb necesare, lichidele și manopera aferentă.

Mentenanță B

Mentenanța extinsă vă este oferită la un tarif preferențial, mulțumită Service Select de la Mercedes-Benz. Pe lângă aceste servicii furnizate în cadrul mentenanței A, mentenanța B include verificarea garniturilor de cauciuc, schimbarea filtrelor de praf și habitaclu, verificarea plăcuțelor și discurilor de frână.

placeholder
placeholder

Reparații frâne

Siguranța dumneavoastră este importantă pentru noi, și din acest motiv oferim reparații frâne ca parte din Service Select. Puteți fie alege înlocuirea fie a plăcuțelor de frână sau discurilor de frână ca o reparație unică sau set de reparații. Firește, toate piesele necesare și manopera sunt incluse în ofertă.

Înlocuirea acumulatorului de pornire

Înlocuirea sau reînnoirea bateriei și eliminarea tuturor pieselor vechi, ținând cont de protecția mediului înconjurător.

placeholder
placeholder

Înlocuirea lamelelor ștergătoarelor de parbriz

Înlocuirea lamelelor ștergătoarelor de parbriz/lunetă din față și din spate, incluzând montarea.

StarParts Calitate Mercedes-Benz 100%.

Service Select utilizează piese originale Mercedes-Benz, precum și StarParts Mercedes-Benz. Soluția optimă și cea mai rentabilă pentru autovehiculul dumneavoastră Mercedes - corespunzând nevoilor dumneavoastră și pentru multe autovehicule mai vechi de 6 ani: StarParts Mercedes-Benz.

Aceste piese originale oferă nivelul calitativ ridicat, conform specificațiilor producătorului, personalizate pentru a corespunde vechimii și kilometrajului autovehiculului dumneavoastră Mercedes.

placeholder