Tiriac Auto Tiriac Auto

Acceptă provocarea SUV-urilor Mercedes-Benz GLA și GLB.

Acceptă provocarea SUV-urilor Mercedes-Benz GLA și GLB.

Cele mai noi SUV-uri Mercedes-Benz sunt gata să te cunoască. Înscrie-te la un test-drive pentru noile modele GLA și GLB și pregătește-te să-ți întâlnești noul partener de drum.

Alte informatii

placeholder

Caracteristicile modelului GLA

Fă cunoștință cu noul GLA, un SUV dinamic, plin de expresivitate, care ține pasul cu viața urbană. Echipat cu MBUX, cameră 360 și cele mai noi tehnologii și sisteme de siguranță, noul GLA are grijă să ajungi relaxat și în deplină siguranță la orice destinație.

Design
Mai înalt, mai lat, mai clar: proporțiile sale sportive și structura progresivă a noului model GLA îi conferă și mai multă expresivitate. Interiorul său spațios este echipat cu MBUX, sistem de încarcare wireless și integrare smartphone, dar și cu programe ENERGIZING și iluminat ambiental, complet personalizabil.

Confort
Noul model GLA este însoțitorul ideal pentru toți cei care nu numai că-și personalizează fiecare moment al zilei, dar doresc să-l și savureze. Camera 360, hayonul EASY-PACK cu deschidere HANDS-FREE și pachetul pentru acces KEYLESS GO COMFORT îți oferă întreg confortul pe care ți-l dorești.

Siguranță
Cu sistemele sale preventive, noul model GLA te poate avertiza din timp în situații de urgență. Farurile MULTIBEAM, pachetul de asistență la rulare și asistentul pentru punctul mort te sprijină la volan și la nevoie pentru a menține distanța, viteza sau banda de rulare.

Vezi modele disponibile

Caracteristicile modelului GLB

Dacă îți dorești un SUV spațios, noul GLB este alegerea perfectă pentru tine. Interiorul său încăpător care găzduiește până la 7 pasageri, varietatea funcțiilor pentru confort și sistemele performante de siguranță cu care este echipat îl transformă în cel mai bun partener de drum.

Design
Noul model GLB redefinește cu generozitate spațiul prin cel de-al treilea rând de scaune și prin flexibilitatea zonei de depozitare. Habitaclul său elegant și iluminatul ambiental completează perfect design-ul interior.

Confort
Descoperă flexibilitatea spațiului interior și sistemul de infotainment MBUX pe care le oferă noul GLB. pentru confort deplin modelul este echipat cu funcții de integrare și încărcare a smartphone-ului, asistent vocal și touchpad cu feedback haptic, iar sistemul de sunet Burmester Surround Sound îți va oferi o experiență muzicală premium.

Siguranță
Echipat cu cele mai moderne sisteme de siguranță, noul GLB te asistă în funcție de situație la adaptarea vitezei, manevrele de conducere, schimbarea benzii și chiar în caz de coliziune iminentă. Astfel ajungi la destinație relaxat și în siguranță.

Vezi modele disponibile
placeholder
placeholder

placeholder
placeholder

placeholder