Panou de informare cu privire la date personale

Alegeți una dintre opțiunile de mai jos:





Ce date prelucrăm și cum le-am obținut

 

Ca să putem analiza comunicarea pe care ne-ați transmis-o, vă informăm că prelucrăm adresa dvs. de email, precum și orice alte date pe care le-am obținut din emailul dvs.



Cine este operatorul și care sunt datele ofițerului pentru protecția datelor

 

ȚIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expoziției, Nr. 2, Bucureşti, cod unic de înregistrare 11331727, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteți contacta oricând pentru informații și lămuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosind următoare date de contact:

  • Adresa poștală: București, B-dul Expozitiei nr. 2, Clădirea C9, sector 1
  • Telefon: 0374.14.14.14
  • Responsabilul cu protecţia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro



Scopurile și temeiurile prelucrării

 

· asigurarea unei interacțiuni si stabilirea unei relații cu dvs. atunci când avem deja o relație contractuala sau un interes legitim, de pildă, de a vă răspunde la email și întrebări, de a vă furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparații, mentenanță, garanție, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea încheierii și derulării unui contract cu dvs.;

· îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale înșelătoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protecția consumatorilor – republicata etc.).



Cum prelucrăm datele dvs.

 

Prelucrăm datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform solicitării din email și datelor transmise cu această ocazie. De asemenea, datele dvs. vor fi păstrate în baza noastră de date atât timp cât nu solicitați ștergerea lor, conform legii, pe perioada de păstrare menționată mai jos.

Nu folosim datele dvs. obținute astfel pentru proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri.

Pentru lista actualizată de aplicații în care se găsesc datele dvs., vă rugăm vedeți aici.



Unde și către cine transmitem datele dumneavoastră

 

· Către furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizată de furnizori către care se transmit datele dvs., vă rugăm vedeți aici .

Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt prelucrate numai în interiorul UE și al Spațiului Economic European și nu vor fi transferate în afara UE sau a Spațiului Economic European.



Cât timp vă prelucrăm datele

 

Va vom prelucra datele atât timp cat este necesar pentru a răspunde solicitării dvs.

Prin excepție, dacă ați solicitat o ofertă sau ați făcut o programare la service, este posibil ca datele să fie păstrate în aplicațiile care gestionează activitățile respective pana la maximum 12 luni.

Excepție mai face cazul in care solicitarea de oferta se concretizează intr-un contract de vanzare-cumparare, caz în care datele se prelucreaza conform principiilor ce pot fi verificate în Politica de confidentialitate, pct. 7.



Ce drepturi aveți cu privire la date

 

Aveți dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restricționarea prelucrării datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a vă opune prelucrării. Puteți exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Dacă prelucrarea se bazează pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare prin transmiterea unui email la aceeași adresă.

În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. este făcută de ȚIRIAC AUTO SRL cu încălcarea legislației în vigoare, aveți și următoarele drepturi: a) dreptul de a depune plângere la ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sediu: București, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula acțiune în justiție.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Ce date prelucrăm și cum le-am obținut

 

Prelucrăm numele, prenumele dvs., precum și una sau mai multe dintre telefon, email, în funcție de ce ați bifat.



Cine este operatorul și care sunt datele ofițerului pentru protecția datelor

 

ȚIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expoziției, Nr. 2, Bucureşti, cod unic de înregistrare 11331727, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteți contacta oricând pentru informații și lămuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosind următoare date de contact:

– Adresa poștală: București, B-dul Expozitiei nr. 2, Clădirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protecţia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro



Scopurile și temeiurile prelucrării

 

Prelucrăm datele pentru a vă transmite comunicări de marketing, constând în oferte comerciale, anunțuri de test-drive, newsletter, invitații la evenimente, pe baza consimțământului dvs.

Prelucrăm datele pentru a vă oferi asistență pentru autovehiculul deținut (notificări de reamintire programări, oferte de mentenanță, informații, programări și comunicări referitoare la asistență rutieră, garanții, asigurări, ITP) și ne întemeiem pe consimțământul dvs. oferit în acest scop sau, după caz, pe contractul dintre părți sau nevoia de comunicare în vedere încheierii contractului.

Dacă v-ați dat consimțământul, vă vom contacta pentru a realiza sondaje de opinie cu privire la gradul de satisfacție fata de produsele și serviciile Tiriac Auto.



Cum prelucrăm datele dvs.

 

Prelucrăm datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform opțiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi păstrate în baza noastră de date atât timp cât nu solicitați ștergerea lor, conform legii, pe perioada de păstrare menționată mai jos.

Nu folosim datele dvs. obținute astfel pentru proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri.

Pentru lista actualizată de aplicații în care se găsesc datele dvs., vă rugăm vedeți aici.



Unde și către cine transmitem datele dumneavoastră

 

· Către furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizată de furnizori către care se transmit datele dvs., vă rugăm vedeți aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt prelucrate numai în interiorul UE și al Spațiului Economic European și nu vor fi transferate în afara UE sau a Spațiului Economic European.



Cât timp vă prelucrăm datele

 

Datele vor fi prelucrate timp de maximum 5 (cinci) ani, cu posibilitatea de retragere a consimțământului dumneavoastră în orice moment, care, în plus, vă va fi reamintită proactiv de noi la un interval de cel mult 12 luni.



Ce drepturi aveți cu privire la date

 

Aveți dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restricționarea prelucrării datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a vă opune prelucrării.

Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care vă privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

Puteți exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Dacă prelucrarea se bazează pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare prin folosirea acestei pagini.

În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. este făcută de ȚIRIAC AUTO SRL cu încălcarea legislației în vigoare, aveți și următoarele drepturi: a) dreptul de a depune plângere la ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sediu: București, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula acțiune în justiție.

Dacă doriți să aflați mai multe vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Ce date prelucrăm și cum le-am obținut

 

Prelucrăm numele, prenumele, emailul dvs., precum și numărul de telefon, dacă ați bifat și această modalitate de comunicare.



Cine este operatorul și care sunt datele ofițerului pentru protecția datelor

 

ȚIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expoziției, Nr. 2, Bucureşti, cod unic de înregistrare 11331727, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteți contacta oricând pentru informații și lămuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosind următoare date de contact:

– Adresa poștală: București, B-dul Expozitiei nr. 2, Clădirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protecţia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro



Scopurile și temeiurile prelucrării

 

Prelucrăm datele pentru a vă programa la drive-test, pe baza consimțământului dvs.

De asemenea, prelucrăm datele dvs. pentru:

· asigurarea unei interacțiuni si stabilirea unei relații cu dvs. atunci când avem deja o relație contractuala sau un interes legitim, de pildă, de a vă răspunde la email și întrebări, de a vă furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparații, mentenanță, garanție, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea încheierii și derulării unui contract cu dvs.;

· îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale înșelătoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protecția consumatorilor – republicata etc.).



Cum prelucrăm datele dvs.

 

Prelucrăm datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform opțiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi păstrate în baza noastră de date atât timp cât nu solicitați ștergerea lor, conform legii, pe perioada de păstrare menționată mai jos.

Nu folosim datele dvs. obținute astfel pentru proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri.

Pentru lista actualizată de aplicații în care se găsesc datele dvs., vă rugăm vedeți aici.



Unde și către cine transmitem datele dumneavoastră

 

· Către furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).



Pentru lista actualizată de furnizori către care se transmit datele dvs., vă rugăm vedeți aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt prelucrate numai în interiorul UE și al Spațiului Economic European și nu vor fi transferate în afara UE sau a Spațiului Economic European.



Cât timp vă prelucrăm datele

 

Va vom prelucra datele atât timp cat este necesar pentru a răspunde solicitării dvs.

Prin excepție, dacă ați solicitat o ofertă sau ați făcut o programare la service, este posibil ca datele să fie păstrate în aplicațiile care gestionează activitățile respective pana la maximum 12 luni.

Excepție mai face cazul in care solicitarea de oferta se concretizează intr-un contract de vanzare-cumparare, caz în care datele se prelucreaza conform principiilor ce pot fi verificate în Politica de confidentialitate, pct. 7.



Ce drepturi aveți cu privire la date

 

Aveți dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restricționarea prelucrării datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a vă opune prelucrării.

Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care vă privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

Puteți exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare prin trimiterea unui email la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. este făcută de ȚIRIAC AUTO SRL cu încălcarea legislației în vigoare, aveți și următoarele drepturi: a) dreptul de a depune plângere la ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sediu: București, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula acțiune în justiție.

Dacă doriți să aflați mai multe vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Ce date prelucrăm și cum le-am obținut

 

Prelucrăm adresa de email primită de la dvs., numele, prenumele, numărul de telefon, dacă ați bifat și această modalitate de comunicare, precum și informații despre mașina deținută în măsura în care ni le furnizați.



Cine este operatorul și care sunt datele ofițerului pentru protecția datelor

 

ȚIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expoziției, Nr. 2, Bucureşti, cod unic de înregistrare 11331727, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteți contacta oricând pentru informații și lămuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosind următoare date de contact:

– Adresa poștală: București, B-dul Expozitiei nr. 2, Clădirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protecţia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro



Scopurile și temeiurile prelucrării

 

Prelucrăm datele pentru a vă transmite comunicări in scopuri de marketing prin e-mail – newsletter – și/sau prin telefon/sms (inclusiv primirea de comunicări despre acțiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitații la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul deținut: mentenanta, asistenta rutiera, garanții, asigurări, ITP), pe baza consimțământului dvs.



Cum prelucrăm datele dvs.

 

Prelucrăm datele prin contactarea dvs. prin email și/sau telefon și/sau mesaje pe platforme de comunicare mobilă. De asemenea, datele dvs. vor fi păstrate în baza noastră de date atât timp cât nu solicitați ștergerea lor, conform legii, pe perioada de păstrare menționată mai jos.

Nu folosim datele dvs. obținute astfel pentru proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri.

Pentru lista actualizată de aplicații în care se găsesc datele dvs., vă rugăm vedeți aici.



Unde și către cine transmitem datele dumneavoastră

 

· Către furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizată de furnizori către care se transmit datele dvs., vă rugăm vedeți aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt prelucrate numai în interiorul UE și al Spațiului Economic European și nu vor fi transferate în afara UE sau a Spațiului Economic European.



Cât timp vă prelucrăm datele

 

Datele vor fi prelucrate timp de maximum 5 (cinci) ani, cu posibilitatea de retragere a consimțământului dumneavoastră în orice moment, care, în plus, vă va fi reamintită proactiv de noi la un interval de cel mult 12 luni.



Ce drepturi aveți cu privire la date

 

Aveți dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restricționarea prelucrării datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a vă opune prelucrării.

Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care vă privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

Puteți exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Dacă prelucrarea se bazează pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare prin folosirea acestei pagini.

În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. este făcută de ȚIRIAC AUTO SRL cu încălcarea legislației în vigoare, aveți și următoarele drepturi: a) dreptul de a depune plângere la ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sediu: București, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula acțiune în justiție.

Dacă doriți să aflați mai multe vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Ce date prelucrăm și cum le-am obținut

 

Prelucrăm numele, prenumele, emailul dvs., precum și numărul de telefon, dacă ați bifat și această modalitate de comunicare.



Cine este operatorul și care sunt datele ofițerului pentru protecția datelor

 

ȚIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expoziției, Nr. 2, Bucureşti, cod unic de înregistrare 11331727, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteți contacta oricând pentru informații și lămuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosind următoare date de contact:

– Adresa poștală: București, B-dul Expozitiei nr. 2, Clădirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protecţia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro



Scopurile și temeiurile prelucrării

 

Prelucrăm datele pentru a vă transmite detalii despre o anumită ofertă postată pe website sau despre oferte similare, pe baza consimțământului dvs.

De asemenea, prelucrăm datele dvs. pentru:

· asigurarea unei interacțiuni si stabilirea unei relații cu dvs. atunci când avem deja o relație contractuala sau un interes legitim, de pildă, de a vă răspunde la email și întrebări, de a vă furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparații, mentenanță, garanție, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea încheierii și derulării unui contract cu dvs.;

· îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale înșelătoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protecția consumatorilor – republicata etc.).



Cum prelucrăm datele dvs.

 

Prelucrăm datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform opțiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi păstrate în baza noastră de date atât timp cât nu solicitați ștergerea lor, conform legii, pe perioada de păstrare menționată mai jos.

Nu folosim datele dvs. obținute astfel pentru proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri.

Pentru lista actualizată de aplicații în care se găsesc datele dvs., vă rugăm vedeți aici.



Unde și către cine transmitem datele dumneavoastră

 

· Către furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizată de furnizori către care se transmit datele dvs., vă rugăm vedeți aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt prelucrate numai în interiorul UE și al Spațiului Economic European și nu vor fi transferate în afara UE sau a Spațiului Economic European.



Cât timp vă prelucrăm datele

 

Va vom prelucra datele atât timp cat este necesar pentru a răspunde solicitării dvs.

Prin excepție, dacă ați solicitat o ofertă sau ați făcut o programare la service, este posibil ca datele să fie păstrate în aplicațiile care gestionează activitățile respective pana la maximum 12 luni.

Excepție mai face cazul in care solicitarea de oferta se concretizează intr-un contract de vanzare-cumparare, caz în care datele se prelucreaza conform principiilor ce pot fi verificate în Politica de confidentialitate, pct. 7.



Ce drepturi aveți cu privire la date

 

Aveți dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restricționarea prelucrării datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a vă opune prelucrării.

Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care vă privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

Puteți exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare prin trimiterea unui email la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. este făcută de ȚIRIAC AUTO SRL cu încălcarea legislației în vigoare, aveți și următoarele drepturi: a) dreptul de a depune plângere la ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sediu: București, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula acțiune în justiție.

Dacă doriți să aflați mai multe vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Ce date prelucrăm și cum le-am obținut

 

Prelucrăm numele, prenumele, emailul dvs., precum și numărul de telefon, dacă ați bifat și această modalitate de comunicare.

De asemenea, prelucrăm date cu privire la perioada în care și zona unde doriți să folosiți automobilul și preferința pentru un anumit tip de automobil și tip persoană. De asemenea, în măsura în care ne furnizați aceste date în vederea încheierii unui contract, în plus față de tipurile de date deja menționate vă vom prelucra și CNP-ul, serie si numar CI si datele din permisul auto (serie si numar, categorie permis, perioada valabilitate).



Cine este operatorul și care sunt datele ofițerului pentru protecția datelor

 

ȚIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expoziției, Nr. 2, Bucureşti, cod unic de înregistrare 11331727, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteți contacta oricând pentru informații și lămuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosind următoare date de contact:

– Adresa poștală: București, B-dul Expozitiei nr. 2, Clădirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protecţia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro



Scopurile și temeiurile prelucrării

 

Prelucrăm datele pentru a vă transmite detalii pentru închirierea unui autovehicul, pe baza consimțământului dvs.

De asemenea, prelucrăm datele dvs. pentru:

· asigurarea unei interacțiuni si stabilirea unei relații cu dvs. atunci când avem deja o relație contractuala sau un interes legitim, de pildă, de a vă răspunde la email și întrebări, de a vă furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparații, mentenanță, garanție, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea încheierii și derulării unui contract cu dvs.;

· îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale înșelătoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protecția consumatorilor – republicata etc.).



Cum prelucrăm datele dvs.

 

Prelucrăm datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform opțiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi păstrate în baza noastră de date atât timp cât nu solicitați ștergerea lor, conform legii, pe perioada de păstrare menționată mai jos.

Nu folosim datele dvs. obținute astfel pentru proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri.

Pentru lista actualizată de aplicații în care se găsesc datele dvs., vă rugăm vedeți aici.



Unde și către cine transmitem datele dumneavoastră

 

· Către furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizată de furnizori către care se transmit datele dvs., vă rugăm vedeți aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt prelucrate numai în interiorul UE și al Spațiului Economic European și nu vor fi transferate în afara UE sau a Spațiului Economic European.



Cât timp vă prelucrăm datele

 

Va vom prelucra datele atât timp cat este necesar pentru a răspunde solicitării dvs.
Prin excepție, dacă ați solicitat o ofertă sau ați făcut o programare la service, este posibil ca datele să fie păstrate în aplicațiile care gestionează activitățile respective pana la maximum 12 luni.



Ce drepturi aveți cu privire la date

 

Aveți dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restricționarea prelucrării datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a vă opune prelucrării.

Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care vă privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

Puteți exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Dacă prelucrarea se bazează pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare prin trimiterea unui email la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. este făcută de ȚIRIAC AUTO SRL cu încălcarea legislației în vigoare, aveți și următoarele drepturi: a) dreptul de a depune plângere la ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sediu: București, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula acțiune în justiție.

Dacă doriți să aflați mai multe vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Ce date prelucrăm și cum le-am obținut

 

Prelucrăm numele, prenumele dvs., locația, email, mașina ofertată la buy-back, precum și numărul de telefon, dacă ați bifat și această modalitate de comunicare.



Cine este operatorul și care sunt datele ofițerului pentru protecția datelor

 

ȚIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expoziției, Nr. 2, Bucureşti, cod unic de înregistrare 11331727, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteți contacta oricând pentru informații și lămuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosind următoare date de contact:

– Adresa poștală: București, B-dul Expozitiei nr. 2, Clădirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protecţia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro



Scopurile și temeiurile prelucrării

 

Prelucrăm datele pentru a vă transmite detalii despre posibilitățile de buy-back, pe baza consimțământului dvs.

De asemenea, prelucrăm datele dvs. pentru:

· asigurarea unei interacțiuni si stabilirea unei relații cu dvs. atunci când avem deja o relație contractuala sau un interes legitim, de pildă, de a vă răspunde la email și întrebări, de a vă furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparații, mentenanță, garanție, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea încheierii și derulării unui contract cu dvs.;

· îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale înșelătoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protecția consumatorilor – republicata etc.).



Cum prelucrăm datele dvs.

 

Prelucrăm datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform opțiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi păstrate în baza noastră de date atât timp cât nu solicitați ștergerea lor, conform legii, pe perioada de păstrare menționată mai jos.

Nu folosim datele dvs. obținute astfel pentru proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri.

Pentru lista actualizată de aplicații în care se găsesc datele dvs., vă rugăm vedeți aici.



Unde și către cine transmitem datele dumneavoastră

 

· Către furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizată de furnizori către care se transmit datele dvs., vă rugăm vedeți aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt prelucrate numai în interiorul UE și al Spațiului Economic European și nu vor fi transferate în afara UE sau a Spațiului Economic European.



Cât timp vă prelucrăm datele

 

Va vom prelucra datele atât timp cat este necesar pentru a răspunde solicitării dvs.

Prin excepție, dacă ați solicitat o ofertă sau ați făcut o programare la service, este posibil ca datele să fie păstrate în aplicațiile care gestionează activitățile respective pana la maximum 12 luni.

Excepție mai face cazul in care solicitarea de oferta se concretizează intr-un contract de vanzare-cumparare, caz în care datele se prelucreaza conform principiilor ce pot fi verificate în Politica de confidentialitate, pct. 7.



Ce drepturi aveți cu privire la date

 

Aveți dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restricționarea prelucrării datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a vă opune prelucrării.

Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care vă privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

Puteți exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare prin trimiterea unui email la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. este făcută de ȚIRIAC AUTO SRL cu încălcarea legislației în vigoare, aveți și următoarele drepturi: a) dreptul de a depune plângere la ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sediu: București, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula acțiune în justiție.

Dacă doriți să aflați mai multe vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Ce date prelucrăm și cum le-am obținut

 

Prelucrăm numele, prenumele dvs., precum și una sau mai multe dintre telefon, email, în funcție de ce ați bifat. De asemenea, vom prelucra date privind locația preferată.



Cine este operatorul și care sunt datele ofițerului pentru protecția datelor

 

ȚIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expoziției, Nr. 2, Bucureşti, cod unic de înregistrare 11331727, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteți contacta oricând pentru informații și lămuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosind următoare date de contact:

– Adresa poștală: București, B-dul Expozitiei nr. 2, Clădirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protecţia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro



Scopurile și temeiurile prelucrării

 

Prelucrăm datele pentru a vă programa la service, pe baza consimțământului dvs.

De asemenea, prelucrăm datele dvs. pentru:

· asigurarea unei interacțiuni si stabilirea unei relații cu dvs. atunci când avem deja o relație contractuala sau un interes legitim, de pildă, de a vă răspunde la email și întrebări, de a vă furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparații, mentenanță, garanție, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea încheierii și derulării unui contract cu dvs.;

· îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale înșelătoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protecția consumatorilor – republicata etc.).



Cum prelucrăm datele dvs.

 

Prelucrăm datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform opțiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi păstrate în baza noastră de date atât timp cât nu solicitați ștergerea lor, conform legii, pe perioada de păstrare menționată mai jos.

Nu folosim datele dvs. obținute astfel pentru proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri.

Pentru lista actualizată de aplicații în care se găsesc datele dvs., vă rugăm vedeți aici.



Unde și către cine transmitem datele dumneavoastră

 

· Către furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizată de furnizori către care se transmit datele dvs., vă rugăm vedeți aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt prelucrate numai în interiorul UE și al Spațiului Economic European și nu vor fi transferate în afara UE sau a Spațiului Economic European.



Cât timp vă prelucrăm datele

 

Va vom prelucra datele atât timp cat este necesar pentru a răspunde solicitării dvs. Dacă ați solicitat o ofertă sau ați făcut o programare la service, este posibil ca datele să fie păstrate în aplicațiile care gestionează activitățile respective pana la maximum 12 luni.



Ce drepturi aveți cu privire la date

 

Aveți dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restricționarea prelucrării datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a vă opune prelucrării.

Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care vă privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

Puteți exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare prin trimiterea unui email la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. este făcută de ȚIRIAC AUTO SRL cu încălcarea legislației în vigoare, aveți și următoarele drepturi: a) dreptul de a depune plângere la ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sediu: București, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula acțiune în justiție.

Dacă doriți să aflați mai multe vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Ce date prelucrăm și cum le-am obținut

 

Prelucrăm numele, prenumele, emailul dvs., precum și numărul de telefon, dacă ați bifat și această modalitate de comunicare.



Cine este operatorul și care sunt datele ofițerului pentru protecția datelor

 

ȚIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expoziției, Nr. 2, Bucureşti, cod unic de înregistrare 11331727, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteți contacta oricând pentru informații și lămuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosind următoare date de contact:

– Adresa poștală: București, B-dul Expozitiei nr. 2, Clădirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protecţia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro



Scopurile și temeiurile prelucrării

 

Prelucrăm datele pentru a vă transmite detalii despre comandarea unui autovehicul și oferte pentru autovehicule din stoc extern, care corespund detaliilor solicitării dvs., pe baza consimțământului dvs. 


De asemenea, prelucrăm datele dvs. pentru:

· asigurarea unei interacțiuni si stabilirea unei relații cu dvs. atunci când avem deja o relație contractuala sau un interes legitim, de pildă, de a vă răspunde la email și întrebări, de a vă furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparații, mentenanță, garanție, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea încheierii și derulării unui contract cu dvs.;

· îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale înșelătoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protecția consumatorilor – republicata etc.).



Cum prelucrăm datele dvs.

 

Prelucrăm datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform opțiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi păstrate în baza noastră de date atât timp cât nu solicitați ștergerea lor, conform legii, pe perioada de păstrare menționată mai jos.

Nu folosim datele dvs. obținute astfel pentru proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri.

Pentru lista actualizată de aplicații în care se găsesc datele dvs., vă rugăm vedeți aici.



Unde și către cine transmitem datele dumneavoastră

 

· Către furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizată de furnizori către care se transmit datele dvs., vă rugăm vedeți aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt prelucrate numai în interiorul UE și al Spațiului Economic European și nu vor fi transferate în afara UE sau a Spațiului Economic European.



Cât timp vă prelucrăm datele

 

Va vom prelucra datele atât timp cat este necesar pentru a răspunde solicitării dvs.

Prin excepție, dacă ați solicitat o ofertă sau ați făcut o programare la service, este posibil ca datele să fie păstrate în aplicațiile care gestionează activitățile respective pana la maximum 12 luni.

Excepție mai face cazul in care solicitarea de oferta se concretizează intr-un contract de vanzare-cumparare, caz în care datele se prelucreaza conform principiilor ce pot fi verificate în Politica de confidentialitate, pct. 7.



Ce drepturi aveți cu privire la date

 

Aveți dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restricționarea prelucrării datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a vă opune prelucrării.

Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care vă privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

Puteți exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare prin trimiterea unui email la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. este făcută de ȚIRIAC AUTO SRL cu încălcarea legislației în vigoare, aveți și următoarele drepturi: a) dreptul de a depune plângere la ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sediu: București, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula acțiune în justiție.

Dacă doriți să aflați mai multe vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Compara Inchide

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Alege locatia
    Toate marcile
      Toate modelele

        Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

        Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

        TELEFON

        SMS

        E-MAIL

        trimitere date

        Newsletter

        Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

        • FORD
        • HYUNDAI
        • JAGUAR
        • LAND ROVER
        • MERCEDES-BENZ
        • MITSUBISHI
        • AUTO RULATE
        • RENT

        Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

        trimitere date

        Date de contact

        Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

        Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.