Uleiul de origine Mercedes-Benz. Performanță fără compromis

Uleiul de origine Mercedes-Benz. Performanta fara compromis, indiferent de anotimp, conditii meteorologice sau tip de drum, datorita aditivilor si componentelor de cea mai buna calitate. Iar pentru situatii exceptionale, cand motorul functioneaza constant aproape de limita, ai la dispozitie uleiul de motor AMG de inalta performanta.

Mercedes me va prezinta toate piesele si accesoriile specifice pentru autovehiculul dumneavoastra. Nu trebuie decat sa va inregistrati pe dumneavoastra si autovehiculul dumneavoastra Mercedes in Mercedes me si gasiti uleiul corespunzator pentru motor, anvelopele si accesoriile potrivite pentru autovehiculul dumneavoastra. Pana la urma, autovehiculul dumneavoastra Mercedes merita originalul.

 

Accesati platforma Mercedes me

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes