Test-drive cu Mercedes-Benz GLK, in compania lui Catalin Stefanescu

  • Mercedes-Benz Romania a demarat, in perioada august - septembrie 2013, o aplicatie Facebook dedicata modelului crossover GLK, lansand o provocare pentru fanii brand-ului: alegerea celui mai spectaculos traseu din Romania pentru o calatorie off-road la volanul GLK.
  • Marele premiu al aplicatiei “Aventura GLK” a fost acordat unui tanar student din Cluj-Napoca, care s-a bucurat de experienta unui test-drive plin de adrenalina si peisaje pitoresti, pe perioada unui weekend.
  • Realizatorul si gazda emisiunii “Garantat 100%”, Catalin Stefanescu, l-a insotit pe castigator pe traseul Poiana Brasov - Cheia - Vama Buzaului, selectat de fanii de pe Facebook.

Mercedes-Benz Romania a lansat, in luna august, o provocare fanilor de pe Facebook, prin aplicatia “Aventura GLK”, invitandu-i sa voteze dintr-o serie a celor mai frumoase trasee din Romania pe cel pe care il considera cel mai atractiv pentru o excursie off-road cu modelul Mercedes-Benz GLK. Premiul cel mare, pus in joc prin tragere la sorti, asigura locul din dreapta in aceasta aventura.

In urma marii extrageri, concursul “Aventura GLK” a facut fericit un student la Politehnica, pe nume Flaviu Drajan, din Cluj-Napoca. Tanarul, in varsta de 21 de ani, a plecat in weekend-ul 15 - 17 Noiembrie, intr-un test-drive GLK, in cautarea aventurii off-road, pe traseul cel mai votat de catre fani, respectiv Poiana Brasov – Cheia – Vama Buzaului.

I-a tinut companie realizatorul si gazda emisiunii TV “Garantat 100%”, Catalin Stefanescu, calator si povestitor desavarsit.

Imi face de fiecare data placere sa aduc oamenii mai aproape de locuri si lucruri pline de poveste. Simt ca asta am reusit in acest weekend cu Flaviu, un pasionat de tehnologie si de auto, aflat inca la inceputul calatoriei sale. Sunt sigur ca experienta GLK va ramane o referinta puternica pentru el. E suficient sa conduci aceasta masina cativa kilometri si devine foarte limpede de ce se extaziaza cei care povestesc la superlativ despre ea. E pur si simplu... altfel. Si ma bucur ca am privilegiul de a conduce un GLK in fiecare zi.” a declarat Catalin Stefanescu.

Dupa explorarea peisajelor unice din Muntii Ciucas, Lacul Vulturilor, Lacul Siriu si Cheile Stanei, tanarul castigator a declarat ca se considera norocos si fascinat de intreaga calatorie parcursa la bordul SUV-ului GLK, alaturi de insotitorul sau, Catalin Stefanescu. Si pentru ca experienta sa fie completa, weekend-ul s-a incheiat la “inaltime”, intr-un parc de aventura din Brasov, in aer liber.
 

Mercedes-Benz GLK, sportivitatea rafinata
Automobilul crossover Mercedes-Benz GLK este menit sa-i cucereasca pe soferii cu spirit aventurier, fiind capabil de performante atat in mediul urban, cat si pe suprafete off-road, datorita sistemului de tractiune integrala 4MATIC. Pentru drumurile neasfaltate, soferul are la dispozitie un buton “Off-road” care modifica parametrii motorului, transmisiei si trenului de rulare, asigurand un confort sporit. In plus, SUV-ul vine echipat cu un sistem de navigatie care salveaza ruta parcursa, astfel incat soferul sa poata gasi usor drumul inapoi.

 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes