Premiera mondiala: Noul Mercedes-Benz Clasa S

Noul Mercedes-Benz Clasa S a fost lansat aseara, 15 mai 2013, in Hamburg. Noua limuzina redefineste segmentul de lux prin numeroase dotari de ultima generatie care genereaza noi standarde in ceea ce priveste confortul, siguranta, performanta si protectia mediului.

Design
Designul exterior imbina eleganta cu atitudinea sportiva. Partea frontala, specifica modelelor Merceds-Benz, este mai mare si mai impunatoare, iar aspectul impresionant si contururile clare ale farurilor de inalta performanta cu tehnologie LED evidentiaza atat dinamismul sportiv, cat si eleganta limuzinei.
La interior, nu poti sa nu fii atras de maiestria finisajelor, dar si de tehnologia de ultima generatie menita sa te ajute sa ai cele mai bune calatorii. Designul modernist imbinat cu insertiile de lemn si lumina ambientala va ofera un confort autentic, in timp ce unitatea inovatoare din zona soferului cuprinde panoul de instrumente si unitatea centrala, formata din doua afisaje mari TFT, de 31,2 cm, va ajuta sa fiti tot timpul atent la drum.

Mercedes-Benz Intelligent Drive
In materie de siguranta si de experienta de conducere, noua Clasa S va asigura un nivel inalt de confort si siguranta, atat pentru soferi, cat si pentru pasageri. Sistemele inovatoare de siguranta sunt adaptate pentru orice situatie din trafic, astfel ca pentru o rutina zilnica fara stres, noul model va ofera solutii pentru schimbarea benzi de rulare in siguranta, pentru conducerea pe autostrada sau chiar in blocajele din trafic. Printre astfel de sisteme de siguranta se numara, sistem control proximitate DISTRONIC PLUS cu STEER CONTROL, sistem de frana adaptativa cu Asistent Hill-Start si functie HOLD, Asistent Activ Unghi Mort, Asistent Mentinere Atentie ATTENTION ASSIST, Asistent franare etc.
In situatii critice, noua Clasa S va pune la dispozitie alte numeroase sisteme, precum Sistem asistenta la franare anti-blocare (ABS), Sistem control derapare la accelerare, Asistent prevenire coliziuni, Sistem PRE-SAFE etc.
Noul model prezinta multe sisteme de siguranta pentru prevenirea accidentelor, insa in cel mai rau caz, pot fi activate si alte masuri pentru pasageri si sofer, dar si pentru ceilalti participanti in trafic, precum Sistem protectie pietoni (capota activa), Impuls PRE-SAFE, Pachet spate PRE-SAFE, airbag-uri laterale si de tip cortina etc.

Masuri BlueEFFICIENCY
Noua limuzina Mercedes-Benz S inglobeaza o serie de tehnologii, masuri si pachete inovatoare bazate pe reducerea consumului de carburant si a nivelului de emisii. Printre solutiile care sustin mediul, se numara sistemul de conducere alternativ HYBRID, functia ECO start/stop, convertizor catalitic BlueTEC etc.

Performanta
Noua generatie de motorizari confera noului Mercedes-Benz Clasa S performante spectaculoase.
Motorul diesel cu 6 cilindri redefineste consumul de carburant si emisiile de CO2 sunt reduse datorita tehnologiilor inovatoare incluse si nivelul de zgomot este surprinzator de redus.

 

ModelNumar cilindri si dispunereCilindree(cc)Putere nominala
(kW la rpm)

 
Viteza maxima
(km/h)
Consum mixt
(l/100 km)

 
Emisii CO2 mixt
(g/km)
S 350 BlueTEC V6 2987 190/3600 250 5.9–5.5 155–146
S 350 BlueTEC versiune lunga V6 2987 190/3600

250

 

6.0–5.6 158–148


Motorizarea pe benzina se lauda cu motorul V8, capabil sa dezvolte o putere superioara indiferent de situatie, cu un consum mai scazut decat predecesorul sau.

ModelNumar cilindri si dispunereCilindree(cc)Putere nominala
(kW la rpm)
Viteza maxima
(km/h)
Consum mixt
(l/100 km)
Emisii CO2 mixt
(g/km)
S 500 V8 4663 335/5250–5500 250 9.1–8.6 213–199
S 500 lung V8 4663 335/5250–5500 250 9.1–8.6 213–199


Sistemul de propulsie hibrid reprezinta o alternativa reala pentru viitor fara emisii. In plus, nu veti pierde nimic din experienta unui Mercedes-Benz Clasa S pentru ca modelele hibrid aduc o serie de avantaje, precum inovatii tehnice ce contribuie la un consum scazut de carburant si emisii, confort sporit, foarte multa putere, alimentare inovatoare cu energie electrica cu ajutorul unei baterii litiu ion si control complet.

ModelNumar cilindri si dispunerePutere nominala
(kW la rpm)

Cilindree(cc)

Viteza maxima
(km/h)
Consum mixt
(l/100 km)
Emisii CO2 mixt
(g/km)
S 400 HYBRID V6 225/6500 3498 250 6.8–6.3 159–147
S 400 HYBRID ampatament lung V6 225/6500 3498 250 6.8–6.3 159–147


Noul Mercedes-Benz Clasa S este o limuzina completa, gata sa redefineasca standardele de confort, eleganta, siguranta si perfomante. Sistemele unice de siguranta, multimedia asigura confort fara compromisuri in timpul calatoriei dand o stare de bine desavarsita.


 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes