Noul Mercedes-Benz GLS: performanta de prima clasa pe trasee on si off-road

Cu Mercedes-Benz GLS, totul pare mai usor si relaxat: pe sosea, pe drumurile de munte, in calatoriile de afaceri sau in excursiile cu familia. Cu o maiestuozitate deosebita, noul GLS redefineste conceptul de confort. Datorita numeroaselor elemente de echipare standard sau optionale, acest SUV ofera siguranta si liniste in orice situatie.

 

Confort fara limite

Pachetul AIRMATIC din echiparea standard include suspensia pe aer si Adaptive Damping system (sistem adaptiv de amortizare), oferind confort sporit in deplasarea atat pe sosea, cat si in off-road. Gradul de amortizare se adapteaza instantaneu pentru fiecare roata in parte in functie de situatia de conducere curenta si poate fi setat pentru a fi mai confortabil în oricare varianta imaginabila.

GLS se adapteaza perfect fiecarei situatii, prin rotirea manuala a butonului standard DYNAMIC SELECT. Pe langa cele patru programe standard, "Comfort", "Sport", "Sport+" si "Ice", cu pachetul optional Offroad Engineering puteti obtine inca doua programe pentru offroad.

Pana la sapte persoane se pot bucura de o interpretare moderna a luxului in noul GLS, reprezentata, spre exemplu, de ionizarea aerului din interior, care imbunatateste semnificativ calitatea aerului.

Zeci de ani de experienta pentru siguranta sporita

La bordul noului GLS, va puteti simti in siguranta. Experienta Mercedes-Benz s-a proiectat asupra numeroaselor sisteme de asistenta disponibile, sisteme care monitorizeaza situatiile complexe si care va ajuta  in situatii cu provocari deosebite.

De exemplu, sistemul standard COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS va avertizeaza daca distanta fata de un vehicul ce se deplaseaza in fata se reduce prea mult si  poate initia o franare autonoma daca soferul nu reactioneaza. Cu pachetul optional Driving Assist Plus primiti o adevarata combinatie de sisteme complementare de siguranta si asistenta, de exemplu DISTRONIC PLUS cu Steer Assist si Stop&Go Pilot. 

 

Un autovehicul “verde”

BlueEFFICIENCY de la Mercedes-Benz reprezinta tehnologia eficientei inovatoare, precum si pachetele inovatoare de masuri bazate pe optimizarea consumului de combustibil si a emisiilor de noxe.

Chiar de la primele etape de dezvoltare, s-a acordat o importanta deosebita utilizarii pentru noul Mercedes-Benz GLS a unor materiale certificate si reciclabile. Noul Mercedes-Benz GLS atinge un nivel al reciclarii materialelor de 85 de procente si o capacitate de recuperare de 95 de procente conform modelului de calcul ISO 22628.

Printre elementele eco ale noului GLS se numara tehnologia led cu economie de energie, atat in exteriorul autovehiculului, cat si in interiorul acestuia, procedurile inovatoare de vopsire pentru un impact minim asupra mediului si utilizarea de materiale cu caracteristici foarte bune de reciclare si emisii reduse in timpul fabricarii, procesarii si utilizarii.

 

Inscrie-te la test drive

 

 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes