Noul Mercedes-Benz Clasa S Coupe

Noul Clasa S Coupe isi respecta statutul de versiune suprema a gamei, propunand o linie eleganta si sofisticata, cu o combinatie perfecta intre un coupe sportiv de mari dimensiuni, lux in cea mai elevata si moderna forma a sa si pionierat in materie de tehnologie.
 
Pentru un plus de exclusivism, farurile inteligente cu leduri sunt innobilate cu 47 de cristale Swarovski: 17 care contureaza luminile de zi, iar alte 30 utilizate de semnalizatoare. 
Interiorul noului S Coupe respecta intocmai tusele prezente si pe Clasa S Sedan iar diferentele constau in adoptarea unui design mai sportiv pentru volan si renuntarea la ceasul analog de pe consola centrala. 
 
Sistemul de navigatie apeleaza in premiera la serviciile Google Maps, iar pachetul Seat Comfort ofera scaune fata cu functie de masaj pe baza unui sistem similar cu cel din cazul terapiei cu pietre. Centrala multimedia COMMAND 2 vine cu un controller si sistem de comenzi vocale LINGUATRONIC ce poate citi sau scrie e-mail-uri sau SMS-uri.
 
In premiera mondiala, modelul poate fi echipat optional cu sistemul MAGIC BODY CONTROL care include noua functie de inclinare a caroseriei pentru viraje, ”Curve tilting” ajutand masina sa se incline cu pana la 2.5 grade in viraje, in functie de unghiul soselei si viteza masinii.
 
Mercedes S 500 Coupe si S 63 AMG sunt singurele versiuni disponibile. Prima este echipata cu un V8 bi-turbo pe benzina de 4,6 litri, ce dezvolta 455 CP si 700 Nm. Si mai sportiv este noul S 63 AMG 4MATIC Coupé, al carui motor AMG ultra-performant V8 biturbo, de 5461 cmc asigura o experienta a condusului de o superioritate aparte, cu o putere maxima de 585 CP si un cuplu motor de 900 Nm.
Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes