Noul Mercedes-Benz CLA este disponibil prin comanda la Tiriac Auto

Astazi a avut loc lansarea noului model Mercedes-Benz CLA in cadrul evenimentului Mercedes-Benz Fashion Week de la Berlin. Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, cel mai important eveniment german dedicat modei, a ajuns la a XII-a editie. Evenimentul gazduieste peste 50 de colectii prezentate de designeri internationali, printre care si creatiile mai multor designeri romani. In cadrul show-ului Romanian Designer, au fost prezentate colectii semnate de Adelina Ivan, Stephan Pelger si Andra Clitan. Acesta este al cincilea sezon in care designerii romani participa la eveniment.

Noul CLA aduce un aer avangardist si se prezinta cu un design expresiv si provocator. Cu o silueta aerodinamica, noul coupe cu patru usi nu va trece neobservat pe strada. Designul exterior rebel este completat armonios de cel interior, unde ne intampina materiale de inalta calitate, prelucrate cu grija si maiestrie, specifice marcii Mercedes-Benz. Pe langa sportivitate si eleganta, noul CLA se lauda si cu manevrabilitate uimitoare, sustinuta de suspensia spate cu patru brate si cele patru motoare dinamice.

Noul CLA nu reprezinta insa numai sportivitate si design. Acesta prezinta o serie de inovatii inteligente care duc experienta de condus la un alt nivel.


Noul Mercedes-Benz CLA vine echipat cu cinci motorizari:

  • 180 90 KW
  • 180 BlueEfficiency Edition 90 KW
  • 200 115 KW
  • 220 CDI 125 KW
  • 250 155 KW

In exclusivitate, cu ocazia premierei, noul CLA dispune si de echiparea Edition 1. Echiparea Edition 1 subliniaza intr-un mod cu adevarat impresionant aspectul uimitor si caracterul unic al noii Clase CLA.

Modelul Edition 1 va fi disponibil timp de 12 luni de la lansarea sa pe piata. Acesta include numeroase dotari sportive, perfect asortate, atat pentru interior cat si pentru exterior.


CLA Edition 1 dispune de patru motorizari:

  • CLA 180 122 KW
  • CLA 200 156 KW
  • CLA 250 211 KW
  • CLA 220 CDI 170 KW

Proaspat lansat, Mercedes-Benz CLA este disponibil la comanda la Tiriac Auto si va aparea curand in configuratorul Tiriac Auto.

Vizitati pagina oficiala de Facebook  Tiriac Auto pentru mai multe imagini cu noul CLA.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes