Noul Mercedes-Benz Citan acum in showroom-ul Tiriac Auto

Showroom-ul Tiriac Auto gazduieste noul membru al familiei de utilitare Mercedes-Benz. Mercedes-Benz Citan este construit pentru a raspunde nevoilor logistice specifice sectoarelor comerciale si industriale.

Interiorul de pana la 3,8 m³ si sarcina maxima de 800 kg fac din Citan un autovehicul eficient, versatil si confortabil, pregatit sa faca fata cu succes transportului de marfuri din orase.

Mercedes-Benz Citan imbina performanta si stilul, astfel ca furgoneta urbana se lauda cu cel mai mic consum din clasa sa si mobilitate sporita, dar si un design compact si atragator ce-l face sa nu treaca neobservat.

Mercedes-Benz Citan este disponibil in showroom-ul Tiriac Auto de pe Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Sector 1, Bucuresti.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes