Noul CLS. Risk an affair.

Noul CLS apare acum intr-o editia limitata 1, care include conceptul de interior de tip COPPER ART, cu elemente in culoarea cuprului, gravurile laser unice pe consola centrala si grila radiatorului cu structura diamant, in culoare crom mat.

Cu o infatisare care taie respiratia, prin intermediul partii frontale orientata inainte, prin farurile extrem de plate si printr-o grila cu aspect sportiv, CLS a facut istorie in materie de deisgn – si continua sa o faca.

Cu un interior care traduce luxul in mod spectaculos, CLS este prevazut, pentru prima data si cu duze de ventilatie iluminate si functia ENERGIZING de control al confortului, iluminat ambiental cu 64 de culori care seteaza impresionantul decor al habitaclului. 

Alaturi de motoarele pe benzina consacrate ale modelului, functia EQ Boost reprezinta puterea viitorului, asigurand  alimentarea electrica a motorului cu ajutorul unui generator de pornire integrat.

EQ Boost inseamna accelerare rapida si alunecare silentioasa in modul de croaziera, cu un consum redus de combustibil.

La noul CLS veti descoperi o noua dimensiune in materie de siguranta si confort, Mercedes-Benz Intelligent Drive cu ajutorul farurilor MULTIBEAM LED, care includ faza lunga ULTRA RANGE si noile sisteme de asistenta cu reglare a vitezei in functie de traseu.

Va asteptam la showroom-urile noastre Mercedes-Benz pentru a descoperi noul Mercedes-Benz CLS, cat si toate configuratiile pe care acesta le poate incorpora.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes