Mercedes-Benz are deja un cadou de Craciun pentru tine

Tiriac Auto, dealer autorizat Mercedes-Benz, s-a alaturat campaniei “Mercedes-Benz are deja un cadou de Craciun pentru tine” si ofera, la alegere, unul din cele trei servicii cu 100% avantaj client

Cele trei avantaje ale campaniei, sustinute de Tiriac Auto, se adreseaza tuturor proprietarilor de autoturisme Mercedes-Benz si constau in: 

Schimbarea anvelopelor

Schimbarea rotilor complete

Verificare de iarna

Astfel, fiecare participant la acesta campanie, trebuie sa isi aleaga unul din beneficiile acordate, sa urmeze pasii necesari unei programari in service si nu in ultimul rand, sa respecte termenii si conditiile  campaniei sustinute de Tiriac Auto*.  

Oferta este valabila in perioada 25.11.2022 - 22.12.2022 si se aplica in cele 6 service-uri autorizate Mercedes-Benz din portofoliul Tiriac Auto: Bucuresti, Brasov, Bacau, Constanta, Oradea si Pitesti. 

*Termenii si conditiile promotiei „Mercedes-Benz are deja un cadou de Craciun pentru tine”

Prezenta promotie se adreseaza proprietarilor de autoturisme Mercedes-Benz, inmatriculate pe teritoriul Romaniei, persoane adulte, rezidente in Romania si care au capacitate legala deplina. 

Aceasta promotie se deruleaza in perioada 25.11.2022 - 22.12.2022 si este valabila in limita disponibilitatii programarii in service-urile Tiriac Auto SRL in urmatorul program de lucru: Luni - Vineri / 08:30 - 17:00; Sambata / 09:00 - 13:00, cu exceptia sarbatorilor legale.

Participantii la campanie pot primi unul dintre urmatoarele trei servicii, oferite in perioada mentionata si in limita disponibilitatii, astfel:

• Inlocuirea si echilibrarea anvelopelor;

• Inlocuirea si echilibrarea rotilor complete;

• Verificare de iarna.

Participantii pot beneficia de un singur serviciu gratuit la alegere dintre cele mai sus mentionate si pentru un singur autovehicul participant in campanie.

Pentru inscrierea in campanie, participantii vor realiza urmatoarele demersuri:

Participantul contacteaza call center Tiriac Auto la numarul *4141 in scopul stabilirii unei programari. Cu aceasta ocazie, participantul va confirma informarea sa privind prelucrarea datelor personale furnizate in scopul demersurilor prealabile incheierii contractului de prestari servicii de service, respectiv in scopul contactarii telefonice si a inregistrarii programarii pentru a beneficia de serviciul gratuit ales.

Participantul va fi contactat de catre service-ul ales si, in functie de disponibilitatea centrului service din cadrul retelei Tiriac Auto SRL, va fi programata o vizita in locatia aleasa.

Participantul are obligatia de a se prezenta in data si la ora programata la centrul service convenit. Orice intarziere fata de ora stabilita sau neprezentarea in data vizata la centrul service unde s-a realizat programarea anuleaza dreptul clientului participant de a beneficia de serviciul gratuit. Clientul are posibilitatea de a relua procesul de inregistrare in campanie si, in limita disponibilitatilor existente in centrele service si a ordinii de prioritate fata de ceilalti clienti care s-au inscris intre timp in campanie, va putea fi reprogramat pentru o vizita in centrele service din reteaua Tiriac Auto SRL.

Clientul participant are obligatia de a semna documentele de service necesare evidentelor comerciale, specifice prestarii serviciului ce face obiectul prezentei campanii. Datele personale din cuprinsul documentelor mentionate vor fi prelucrate de catre Tiriac Auto SRL pentru executarea contractului la care persoana vizata devine astfel parte si care are ca obiect prestarea serviciului gratuit ales de catre client. 

Daca, din orice motiv, aceasta Promotie nu se poate desfasura conform planificarii (cum ar fi, spre exemplu, din cauza unor cauze aflate in afara controlului Tiriac Auto SRL, din cauza fraudei, unor eventuale probleme tehnice sau din cauza oricaror alte cauze care afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Promotiei), Tiriac Auto SRL isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Promotia. In situatia in care Promotia inceteaza  pentru oricare dintre motivele mentionate anterior, se va face un anunt oficial pe site-ul Tiriac Auto SRL.

Tiriac Auto SRL nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea/functionarea necorespunzatoare a retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de internet, cu privire la orice comunicare prevazuta in Termenii si conditiile Promotiei. 

Tiriac Auto SRL nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate. 

Tiriac Auto SRL nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea Promotiei ca urmare a actiunilor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.

In niciun caz Tiriac Auto SRL nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente, rezultate ca urmare a participarii dvs. la acesta Promotie.

Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Tiriac Auto SRL, inclusiv prezenta Promotie, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes