Mercedes-Benz Viano si Hotelul InterContinental, experienta calatoriei de inalta clasa

Mercedes-Benz Romania si Hotel InterContinental Bucuresti au lansat, in luna decembrie 2013, un proiect-pilot prin care invita oaspetii hotelului sa se bucure de un traseu turistic special, in Bucuresti, la bordul modelului Mercedes-Benz Viano.


Mercedes-Benz Romania si InterContinental Bucuresti au lansat un parteneriat prin care imbina cele doua experiente sofisticate de calatorie in Bucuresti: cele mai confortabile si elegante plimbari, cu Mercedes-Benz Viano, si cea mai buna alegere de cazare si serviciu de concierge, oferite de Hotel InterContinental.


Serviciul de concierge, intalnit in hotelurile de lux, are rolul esential de a prezenta oaspetilor hotelului cele mai interesante locatii din zona, oferindu-le informatii si recomandari despre evenimente culturale si atractii locale.


Astfel ca, incepand din decembrie 2013, oaspetii cazati in cadrul hotelului InterContinental Bucuresti au parte de trasee urbane, la bordul elegantului model Mercedes-Benz Viano si sub ghidajul Concierge-ului de la InterContinental Bucuresti.
Turul orasului se desfasoara pe trasee diferite din Bucuresti, fiind particularizat pe dorintele clientilor. Mai mult, traseul este personalizat cu povesti exclusive, mai putin cunoscute, despre fiecare loc vizitat, ceea ce ii confera calatoriei un caracter cu totul special.


Viano: eleganta, dinamism, confort


Mercedes-Benz Viano este solutia excelenta atat pentru calatoriile din timpul liber, cat si pentru cele de business, fiind un veritabil birou mobil. Viano ofera o tinuta de drum impecabila, ridicand nivelul de referinta al confortului, al calitatii materialelor si al eficientei in segmentul sau.

Viano este disponibil in trei variante de lungime si trei variante de echipari: TREND, AMBIENTE si FUN. De asemenea, un nou model din gama Viano se remarca sub numele AVANTGARDE. Proiectat sa atraga privirile, noul model special Viano AVANTGARDE combina trei elemente irezistibile: spatiul generos al unui van, eleganta unei limuzine si performantele dinamice ale unui autovehicul sport.


Viano este echipat cu o serie de alte functii, prin care acesta poate fi utilizat ca shuttle, in calatorii de afaceri sau in vacante, cu familia. In plus, tehnologia unica BlueEFFICIENCY, ca dotare standard, asigura maximizarea eficientei consumului de combustibil si diminuarea impactului asupra mediului.


Perfect pentru calatorii, autovehiculul este prevazut cu un volum generos de bagaje (in functie de varianta de caroserie), alaturi de numeroase compartimente si spatii ergonomice de stocare.


Autovehiculul comercial usor Viano beneficiaza de 3 ani garantie extinsa fara limita de kilometri (ExtendPlus), 3,95% dobanda anuala (avans 15%, perioada 12 luni, DAE de 9,77%) si de 30 de ani de mobilitate (prin seviciul Mobilo).

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes