Mercedes-Benz – sustinator al excelentei in film

•    Mercedes-Benz Romania a oferit premiul de excelenta in cadrul TIFF 2013 actritei Luminita Gheorghiu, pentru intreaga sa cariera
•    10 pentru FILM, un program dedicat promovarii actorilor talentati din teatru in cinematografie, sustinut de Mercedes-Benz Romania
•    Mercedes-Benz a fost a sasea oara Masina Oficiala la TIFF, asigurand transportul invitatilor romani si internationali

 

Pentru al saselea an consecutiv, din 31 mai pana pe 9 iunie, Mercedes-Benz a adus personalitati ale filmului romanesc si international pe covorul rosu la TIFF, in calitate de Masina Oficiala, si a acordat Premiul de Excelenta.
Pe 8 iunie, la Teatrul National din Cluj, in cadrul ceremoniei de inchidere a celei de-a 12-a editii a TIFF, Luminita Gheorghiu a fost distinsa cu Premiul de Excelenta, oferit de Mercedes-Benz Romania.

 

Implicarea Mercedes-Benz din cadrul celei de-a XII-a editii a festivalului TIFF presupune si un proiect nou - 10 pentru FILM, in cadrul sectiunii Zilele Filmului Romanesc. 10 pentru FILM isi propune sa promoveze figuri noi in filmul romanesc si vizeaza actorii care s-au remarcat in teatru, dar care nu au avut pana acum sansa afirmarii in cinema, indiferent de varsta, aflati la debut sau cu roluri minore avute deja in productii autohtone.  


Mercedes-Benz Romania a sustinut si proiectul 10 pentru FILM, printr-un brunch de tip speed-interviewing, intre actori si presa, organizat in Cluj-Napoca. Evenimentul a fost gazduit de Andi Moisescu, care a dat startul unor interviuri-fulger in cadrul brunch-ului. Fiecare jurnalist a avut la dispozitie un anume interval pentru a cunoaste cei zece actori.


In plus, proiectul a implicat si o componenta interactiva in mediul digital – pe pagina de facebook Mercedes-Benz Romania, unde fanii Mercedes-Benz au fost invitati sa cunoasca cei zece actori in cadrul unei aplicatii dedicate - http://mb4.me/10pentruFILM/, pe toata durata festivalului.


Aplicatia pentru Facebook spune povestea fiecaruia dintre cei zece actori, promovand astfel figuri talentate ale teatrului romanesc in randul fanilor Mercedes-Benz. Persoanele care s-au inscris in concurs au putut castiga un test-drive cu Masina Oficiala TIFF – Mercedes-Benz Clasa E – si o serie de accesorii Mercedes-Benz.


“Este o adevarata onoare sa ne numaram printre cei care omagiaza talentul marilor artisti romani, an de an, in cadrul Festivalului International de Film Transilvania. Mai mult, prin proiecte precum 10 pentru FILM, vrem sa sustinem si actorii de film in devenire, artisti cu un mare potential, pentru a creste astfel excelenta in Romania”, a declarat Gabriel Craciun, Corporate PR/Communications, Mercedes-Benz Romania.


Parteneriatul dintre TIFF si Mercedes-Benz, in calitate de Masina Oficiala, demonstreaza valorile lor comune: excelenta, inspiratia, inovatia constanta si atentia la detalii. Modelele noii Clase E de la Mercedes-Benz, precum si autovehiculele Viano, Vito si Sprinter, au fost la dispozitia invitatilor pe tot parcursul festivalului pentru o experienta cat mai placuta si confortabila.


Mercedes-Benz Romania a premiat excelenta in cadrul festivalului si in anii anteriori, oferind acest premiu special unor personalitati care au avut merite deosebite in promovarea filmului romanesc: Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Stürmer (2012).


Asocierea dintre Mercedes-Benz si TIFF face parte din proiectul “Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei” (www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei). “Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei” reuneste o serie de manifestari menite sa vorbeasca despre ideea de excelenta si sa reaminteasca de promisiunea lui Gottlieb Daimler - "The best or nothing".
 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes