Mercedes-Benz lanseaza in Bucuresti noile modele CLA si Clasa E in cadrul Roadshow-ului "Wild Beauties”

•    Noul CLA si Noua Clasa E au fost testate in cadrul Roadshow-ului organizat de Mercedes-Benz la Bucuresti de peste 200 de participanti.
•    In parcarea Carrefour Colosseum (Chitila), Mercedes-Benz a organizat demonstratii spectaculoase si prezentari interactive ale tehnologiilor noilor modele CLA si Clasa E.


Noile modele Mercedes-Benz CLA si Clasa E si-au facut aparitia in Romania in cadrul Roadshow-ului “Wild Beauties”. Bucuresti a fost a doua destinatie a Roadshow-ului, adunand in parcarea de la Carrefour Colosseum, din Chitila, peste 200 de persoane interesate sa testeze performantele noilor automobile Mercedes-Benz.


Mercedes-Benz Romania a pregatit un program de lansari locale in trei orase din tara (Arad, Bucuresti si Brasov), pentru a oferi clientilor si potentialilor clienti ocazia de a testa cele mai noi modele de la Mercedes-Benz in cadrul sesiunilor dedicate de test-drive. Prima oprire a avut loc la Arad, intre 20 si 21 mai, unde peste 150 de persoane s-au familiarizat cu noile modele in cadrul acestui eveniment inedit.


In Bucuresti, in weekend-ul care a trecut, participantii la Roadshow au putut pune la incercare calitatile noului CLA. Autoturismul a fost apreciat de catre specialistii internationali pentru conceptului sau revolutionar, designul original, motorizarile performante si aerodinamica de neegalat. In plus, bucurestenii au avut ocazia de a admira si noua Clasa E, lansata la nivel international la inceputul acestui an. Cu ajutorul motoarelor noi si eficiente, a sistemelor de asistenta pentru sofer precum si cu o linie de design complet noua, Mercedes-Benz a modernizat integral Clasa E.


Alaturi de lansarile anului – CLA si noua Clasa E -  au fost prezente in cadrul Roadshow-ului si alte modele performante care au putut fi testate de participanti, sub coordonarea unei echipe de instructori profesionisti din Germania, de la Mercedes-Benz Driving Events. Printre acestea se numara modele AMG - SL 63 AMG, C 63 AMG, CLS 63 AMG Shooting Break, SLK 55 AMG.


Pe parcursul unui program interactiv de 3 ore, participantii la Roadshow au luat parte la prezentari de produs, sesiuni de test-drive onroad cu noile modele CLA si Clasa E, dar si la probe dinamice si demonstratii pentru testarea sistemelor de asistenta si agilitate (precum ESP, Pre-Safe, DISTRONIC PLUS, Active Lane Keeping Assist - Asistent pentru Mentinerea Benzii de Rulare, Active Blind Spot – Asistent Unghi Mort, PARKTRONIC si altele).


CLA: puternic si neimblanzit
Prin lansarea modelului CLA, Mercedes-Benz a stabilit un nou segment. Noua generatie Coupé cu patru usi are cel mai bun coeficient aerodinamic din lume (Cd=0,22), un design avangardist, iar din septembrie 2013 va fi disponibila si in versiuni cu tractiune integrala 4MATIC. Noul CLA intruchipeaza filosofia de design a modelului CLS, model care a creat un trend, odata cu lansarea sa, in 2003.
Proportiile incredibil de sportive si conturul impresionant sunt rezultatul unui mix de forme concave si convexe si ii confera Coupé-ului cu patru usi un look remarcabil.
CLA uimeste prin capota motorului ce emana putere si grila radiatorului cu finisaj diamond. Farurile si luminile LED au fost aranjate astfel incat sa creeze efectul de flacara caracteristic luminilor de zi si indicatoarelor de directie. Acestea definesc aparitia mereu plina de dinamism a CLA-ului.

Noua Clasa E: redefinirea elegantei clasice
Mercedes-Benz a adus schimbari majore modelelor din Clasa E, urmarind in acest fel sa recastige pozitia de lider in segmentul autoturismelor premium. Datorita folosirii unor tehnologii noi, moderne si a unor restilizari inteligente pentru caroserii, modelele Clasei E pot fi considerate fara nicio retinere drept modele noi.

Modelele din aceasta clasa pot fi echipate cu doua variante de transmisie: o cutie de viteze manuala cu sase trepte sau una automata cu sapte trepte 7GTRONIC. Noua Clasa E este disponibila in doua versiuni diferite de design frontal, in functie de alegerea cumparatorului: Elegance si Avantgarde. Varianta Elegance pastreaza liniile clasice Mercedes-Benz (cu steaua pe capota), iar modelul Avantgarde vine cu un aer sportiv si inovator (cu steaua integrata in grila masinii).
Noua Clasa E dispune de o gama variata de motorizari pe benzina si diesel cu patru, sase sau opt cilindri, o parte dintre acestea fiind disponibile si in versiune cu tractiune integrala 4MATIC.
Clasa E a primit mai multe imbunatatiri si la nivel tehnic, printre care suspensia ajustabila DirectControl, sistemul de prevenire a accidentelor Collision Prevent Assist, BAS Plus, pentru evitarea accidentelor cu pietoni, si Active Parking Assist. De asemenea, la nivel de propulsie, toate cele 18 versiuni de motorizare, atat diesel, cat si pe benzina includ sistemul start/stop.

Roadshow Star Experience - Wild Beauties: inovatie si spectacol
Roadshow-ul Star Experience – Wild Beauties este un eveniment sustinut de Daimler AG, prin Mercedes-Benz Driving Events din Germania. Evenimentul presupune parcurgerea un traseu care cuprinde noua tari din Europa Centrala si de Est, in locatiile din fiecare tara avand loc un program complet de prezentari de produs, test-drive si demonstratii interactive pentru promovarea celor mai noi modele Mercedes-Benz.
In Romania, dupa evenimentele din Arad si Bucuresti, ultima destinatie va fi Brasov, intre 12 si 13 iunie 2013.  
 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes