Hochei si spectacol pe gheata cu Mercedes-Benz Clasa C

Duminica, 20 ianuarie 2013 - Patinoarul Olimpic din Brasov a fost gazda meciului de hochei dintre ASC Corona Brasov si Dab Docler din Liga MOL. Dupa o lupta stransa care a tinut cu rasuflarea taiata 1900 de spectatori prezenti la meci, scorul final a fost de 2-1 pentru Dab Docler.

Pe langa meciul de hochei, publicul a avut parte si de demonstratii de drift pe gheata cu un Mercedes-Benz Clasa C. Vedeta serii, pilotul italian Marco Blasutta, a dat frau liber cailor putere reusind sa faca un show pe cinste.


Clasa C si-a castigat deja o reputatie in lumea driftului cand, in 2011, pilotul Mauro Carlo a doborat recordul pentru cel mai lung drift controlat cu un Mercedes-Benz Clasa C 63 AMG, ajungand la performanta de 2.308 metri.


Mai multe poze de la meci, poti gasi accesand albumul foto de pe pagina noastra de Facebook.

 

Despre Marco Blasutta
Marco Blasutta si-a inceput aventura in lumea Driftului in 2005, dupa o calatorie de afaceri in Japonia, unde s-a indragostit irevocabil de drift.
In 2009 castiga campionatul Italian.
In 2010 castiga campionatul Drift Attack.
In 2011 se claseaza pe locul 3 la celebrul King of Europe.
In 2012 concureaza si ajunge in primele 3 pozitii ale celui mai important campionat din lume, Campionatul de Drift Japonez si totodata devine membru al Team Orange.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes