Echipa de Yachting Mercedes-Benz prin Tiriac Auto, a luat startul in competitiile de vele ale sezonului estival 2013

Mercedes-Benz prin partenerul autorizat Tiriac Auto si Echipa de Yachting cu acelasi nume, antrenata de Lucian Mindruta, participa impreuna in acest an, la competitiile cu vele din Marea Neagra, in Romania si Bulgaria.

Echipa de Yachting va reprezenta in acest domeniu competitional, valorile traditionale ale brandurilor Mercedes-Benz si Tiriac Auto: pasiune, excelenta si responsabilitate.

Iesim pe mare in cautarea intrecerii sportive, dar si pentru a ne explora propriile puteri si limite. Marea Neagra e, poate, ultimul loc din Romania care poate fi cucerit si descoperit in fiecare zi. Suntem tocmai de aceea bucurosi ca putem duce valorile partenerilor nostri intr-un sport curat si nobil, intr-un mediu cu oameni de valoare si fairplay." spune Lucian Mindruta, skipperul velierului.

"Este un parteneriat care merge dincolo de asocierea cu un sport de elita: ne propunem sa facem mai bine cunoscut yachtingul si oamenii lui. Credem in libertate si in noi orizonturi, iar sportul acesta le imbina pe amandoua, intr-un mod care ne este familiar: ele sunt prezente si in asteptarile si implinirile clientilor nostri" declara Daniel Antor, director general al Tiriac Auto.


In deschiderea sezonului, "Echipa de Yachting Mercedes-Benz prin Tiriac Auto" a concurat in Regatta Poseidon, desfasurata pe traseul Marina Mangalia - Eforie, in acest weekend, 7-9 iunie. Urmatoarele intreceri se vor desfasura pana in octombrie in porturile Tomis, Limanu, Mangalia (Romania), Balcic, Varna si Nessebar (Bulgaria).

Lucian Mindruta, este skipper din 2008, participand in calitate de capitan sau membru al echipajului in zeci de regatte desfasurate in ultimii 5 ani in Romania, Franta, Italia si Bulgaria. Cel mai bun rezultat intr-o competitie internationala l-a obtinut in 2012, ca membru in echipajul velierului Fra Diavolo, care a reusit locul 17 in Regatta Giraglia din St. Tropez, din mai bine de 200 de echipaje. Cel mai bun rezultat din campionatul intern l-a obtinut prin participarea in echipajul Life, care a reusit sa devina vicecampion al competitiei romanesti in 2009, sub comanda lui Sorin Drugan.

Velierul de concurs anul acesta este un model Bavaria 31 Cruiser, care se va inscrie in categoria IRC2, conform clasificarilor internationale din domeniu.
 
 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes