Doua noi modele de vis de la Mercedes-Benz

Bucuresti – Modelele S 500 4MATIC Coupé si S 63 AMG 4MATIC Coupé se pot comanda inca din 7 aprilie, la preturi ce pornesc de la 105.065 Euro fara TVA, respectiv 142.975 Euro fara TVA.

Cele doua modele de vis Mercedes-Benz vor putea fi vazute in showroom-uri incepand cu luna septembrie. Noul Mercedes-Benz Coupé este echipat cu tractiune integrala si suspensie pneumatica AIRMATIC cu sistem de amortizare adaptiva controlata electronic ADS PLUS. Suspensia MAGIC BODY CONTROL care include noua functie de inclinare a caroseriei pentru viraje va fi disponibila, in premiera mondiala, pentru modelele cu tractiune spate ce se vor putea comanda incepand cu luna iulie.

De la momentul startului comercializarii este disponibila si o versiune Edition 1, ce va putea fi comandata doar pentru o perioada limitata de timp. Printre dotarile standard speciale ale acestei versiuni sunt oferite farurile full-LED Intelligent Light System cu cristale Swarovski, precum si pachetul Exclusive pentru interior cu scaune cu aspect designo, imbracate in piele Nappa Exclusive.


O prezenta cu un stil aparte, dotari exclusiviste si o sportivitate plina de rafinament - noua Clasa S Coupé de la Mercedes-Benz combina intr-un singur pachet proportiile clasice definitorii pentru un model Gran Turismo cu luxul modern si tehnologia de ultima generatie. Masina cu doua usi este disponibila initial ca S 500 4MATIC Coupé (105.065 Euro fara TVA) cu motorul V8 biturbo de 4663 cmc. Noul Coupé ofera o putere maxima de 335 kW (455 CP) si un cuplu motor maxim de 700 Nm.
Si mai sportiv si mai puternic este noul S 63 AMG 4MATIC Coupé ( 142.975 Euro fara TVA), al carui motor AMG ultra-performant V8 biturbo, de 5461 cmc asigura o experienta a condusului de o superioritate aparte. Cu o putere maxima de 430 kW (585 CP) si un cuplu motor de 900 Nm, modelul S 63 AMG 4MATIC Coupé ofera o performanta exceptionala, dar si un consum de combustibil remarcabil de scazut.
Ambele modele S Coupé dispun de un nivel spectaculos de dotari standard, ce includ: COMAND Online, sistemul de climatizare automata THERMOTRONIC si farurile LED Intelligent Light System.


Iata o selectie a dotarilor optionale disponibile pentru noile modele S Coupé:
•    Faruri LED Intelligent Light System cu cristale Swarovski (2.800 Euro fara TVA)
•    Head-up display (1.010 Euro fara TVA)
•    Touchpad (150 Euro fara TVA, standard pentru S 63 AMG Coupé)
•    Pachetul Driving Assistance Plus ce include DISTRONIC PLUS cu  Steering Assist si Stop&Go Pilot, PRE-SAFE® Brake, BAS PLUS cu  Cross-Traffic Assist, Active Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist si PRE-SAFE® PLUS (2.250 Euro fara TVA, dotare disponibila doar impreuna cu sistemul de camere video 360° - 860 Euro fara TVA)
•    Night View Assist Plus cu detectia rapida in intuneric a pietonilor si a animalelor de dimensiuni mari, scoase in evidenta de functia Spotlight (2.040 Euro fara TVA)
•    Pachetul Scaune Confort pentru sofer si pasagerul din dreapta, cuprinde urmatoarele dotari: scaune multicontour cu functie “dinamica” (sectiunile laterale se umfla pentru a oferi sustinerea necesara), functie de masaj ENERGIZING (masajul este realizat cu ajutorul a 14 sectiuni speciale amplasate in spatar si care ofera si incalzire selectiva), incalzire si suport lombar ajustabil prin trei sectiuni (1.700 Euro fara TVA, standard pentru S 63 AMG Coupé)
•    Pachetul AIR-BALANCE, include ionizarea aerului, filtrarea imbunatatita a acestuia si odorizator automat (370 Euro fara TVA)
•    Pachetul Incalzire Confort include cotiera incalzita pe portiera soferului, pe cea a pasagerului din dreapta si pe tunelul median, volan multifunctional incalzit (430 Euro fara TVA)
•    Sistemul de sunet hi-end surround 3D Burmester® cu 24 de difuzoare, amplificator cu 24 de canale si o putere maxima de iesire de 1520 Wati (6.300 Euro fara TVA)


Modele si preturi:

 

Model

S 500 4MATIC Coupé

S 63 AMG 4MATIC Coupé

Numar cilindri/asezare


8/V


8/V

Cilindree (cmc)

4663

5461

Putere maxima (kW/CP la rpm)

335/455 la 5250-5500

430/585 la 5500

Cuplu motor (Nm la rpm)

700 la
1800-3500

900 la
2250-3750

Consum mediu carburant
de la (l/100 km)

9.4

10.3

Emisii CO2 in regim combinat de la (g/km)

219

242

Clasa de eficienta

D

F

Acceleratie
0-100 km/h (s)

4.6

3.9

Viteza maxima (km/h)1

250

250

Pret (euro)2

130.281

177.289

1 limitata electronic, 2 preturi valabile in Romania, incl. TVA 24%


Doar pentru o perioada limitata de timp: S-Class Coupé Edition 1.
Special pentru momentul lansarii pe piata a noului model Clasa S Coupé, o versiune Edition 1 va fi disponibila pentru o perioada limitata de timp. Pentru exterior, aceasta este echipata standard cu farurile LED Intelligent Light System cu cristale Swarovski, plus sistemul Night View Assist Plus cu functia Spotlight.


La un model Edition 1, interiorul este echipat extra cu urmatoarele dotari:
•    Pachet Exclusive pentru interior:
o    Tapiterie din piele designo Exclusive Nappa pentru scaune prin cusatura si elemente de finisare in nuanta contrastanta gri crystal / negru sau rosu Bengal / negru
o    Tablou de bord imbracat in piele cusut cu fir gros in nuanta contrastanta, cotiere centrala fata / spate plus panouri usi imbracate in piele si cusute cu fir gros in nuanta contrastanta.
o    Capitonaj plafon si parasolare imbracate in microfibra DINAMICA
o    Covorase designo din material textil cu margini imbracate in piele Nappa, sigle design / covorase AMG Exclusive cu margini imbracate in piele Nappa gri sau rosie cu sigla AMG
•    Volan sport in trei spite, multifunctional, imbracat in piele si lemn / volan sport in trei spite AMG cu inscriptie “Edition 1”
•    Insertie high-gloss neagra din lemn de plop pentru interior, alte tipuri de insertie sunt disponibile alternativ
•    Praguri cu inscriptie “Mercedes-Benz” / “AMG” iluminata
•    Jaluzea electrica pentru luneta
•    Cristale Swarovski pentru consola centrala fata (doar pentru S 63 AMG)

In Romania, preturile de pornire pentru modelele “Edition 1” sunt de 130.281 Euro cu TVA pentru S 500 4MATIC Coupé si de 177.289 Euro cu TVA pentru S 63 AMG 4MATIC Coupé.


 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes