Descopera noua dimensiune a exclusivitatii si confortului - Noua Clasa V de la Mercedes-Benz

Tiriac Auto, centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz si parte a Tiriac Holdings,  a prezentat in acest week-end cel mai tanar si spatios model al familiei de automobile Mercedes-Benz, Noua Clasa V
 
Considerata a fi un autovehicul multifunctional, perfect pentru a calatori alaturi de toata familia, de a pleca in excursie cu prietenii, de a conduce oaspeti importanti la un eveniment, Noua Clasa V a fost prezentata clientiilor Tiriac Auto in toate aceste ipostaze.
 
Bacauanii au fost primii care au descoperit noile standarde de confort si modularitate, intr-un mediu relaxant si exclusivist, la Magura Verde. Invitatii au avut placerea sa admire si sa testeze cele 3 autovehiculele Clasa V prezente, cu 2 linii de dotari: Avangarde si Edition 1
 
Sentimentul de confort suprem, specific automobilelor Mercedes-Benz, a fost incercat si de bucuresteni si constanteni printr-un test-drive, pe un traseu prestabilit pe drumuri nationale si autostrazi, cu 5 autovehicule Clasa V 220 CDI si 250 BlueTEC. Dotate cu  11 sisteme inovatoare de asistenta pentru sofer, Noua Clasa V a asigurat un nivel remarcabil de confort la conducere si siguranta datorita sistemului modern de detectie pe baza de radar, camere video si senzori cu ulltrasunete, elemente care au fost lansate pe noile Clasa E si S, sub titulatura de "Mercedes-Benz Intelligent Drive". 
 
Condusi de provocarile noului model Clasa V, invitatii au fost antrenati si intr-o experienta inedita, pe mare, unde au aflat ce inseamna stabilitatea, controlul, siguranta si placerea de a conduce. Alaturi de instructorii de la SUP Academy, acestia si-au testat abilitatile de Stand Up Paddle pe plaja de la Ego Club & Lounge din Mamaia.
 
Printre invitatii importanti ai evenimentului s-a aflat si artistul Smiley, care, dupa ce s-a urcat la volanul unui V 250, nu s-a mai despartit de acesta. Pentru ca sambata seara avea programat un concert la Focsani, a decis sa testeze, alaturi de echipa sa, varful de gama V 250 BlueTEC, cu pachetul Avangarde, pe un traseu mai lung. Datorita tehnologiei BlueTEC, modelul de top al Clasei V este primul automobil din segment care indeplineste standardele Euro 6.
 
Incepand din aceasta luna, Noua Clasa V este disponibila spre vanzare prin reteaua Tiriac Auto. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta prin serviciul Call Center *4141 sau puteti solicita o sesiune de test-drive prin serviciul “Comanda-ti un Test Drive”, apeland acelasi numar. 
Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes