Accesorii originale Mercedes-Benz – ofera-i mai mult masinii tale

Model, tehnologie, confort, siguranta – exista nenumarate motive pentru a alege un Mercedes-Benz. Oricare ar fi principalele criterii in alegerea unei masini, veti gasi aceleasi calitati la accesoriile noastre originale si in Colectia Mercedes-Benz.

Ambele se ridica la inaltimea standardelor promise de brandul simbolizat prin stea: totul sau nimic.


Astfel, accesoriile din gama produselor telematice va vor oferi mai mult divertisment, pentru a va asigura o calatorie placuta si confortabila. Pentru a sublinia personalitatea autoturismului tau, poti alege dintr-o gama larga de modele atractive de jante – de la sport la elegant, de la contemporan la clasic – cele mai potrivite stilului tau.


Pentru siguranta pasagerilor copii, va punem la dispozitie cateva scaune speciale care le vor asigura micutilor o calatorie confortabila si in siguranta.


Pentru cei mai activi posesori de Mercedes-Benz sunt disponibile diverse sisteme de prindere a schiurilor sau a bicicletei, acestia putand alege intre mai multe tipuri de portbagaje pavilion sau de bare suport.


Totodata, in catalogul de accesorii originale Mercedes-Benz gasiti si articole de imbracaminte si accesorii care vor intregi cu succes o tinuta vestimentara, precum ochelari de soare sau ceasuri de mana.


Pentru a vizualiza toate produsele din gama de accesorii, va invitam sa consultati catalogul Mercedes-Benz, iar pentru informatii suplimentare, va rugam sa va adresati echipei noastre de vanzari.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes