Țiriac Auto la Salonul Auto Bucuresti 2022

București, 06 octombrie 2022 – Țiriac Auto participă la cea de-a 19-a ediție a Salonului Auto București & Accesorii 2022, care se desfășoară în perioada 6 - 16 octombrie 2022, la Romexpo. Distribuitorul auto expune cele mai noi modele ale mărcilor din portofoliu, în standurile proprii din cadrul pavilionului B2 și de la exterior.

Standul interior Țiriac Auto este dedicat autovehiculelor noi din gama comercializată, incluzând modele emblematice precum: noul Mercedes-Benz GLC, noul Range Rover Sport, Ford Mustang Mach-E GT, Hyundai Ioniq 5, precum și modelul Mitsubishi ASX – prezentat ca noutate absolută în cadrul unui salon auto, disponibil începând din primul weekend al expoziției.

Tot în standul interior Țiriac Auto se regăsesc și 3 unități aparținând colecției personale a domnului Ion Țiriac, care marchează evoluția auto la intervale de 30 de ani pentru mărcile Jaguar și Mercedes-Benz, în directă corelare cu cei 30 de ani sărbătoriți de compania Țiriac Auto pe piața din România. Exemplarele Țiriac Collection expuse sub această tematică sunt: Jaguar XJ220 din 1993, Mercedes-Benz 190 SL Roadster din 1956 și Mercedes-Benz E 60 AMG1 din 1994.

Zona exterioară a standului Țiriac Auto este dedicată diviziilor de auto utilitare, auto rulate și închirieri auto.

Țiriac Auto Rulate expune o gama variată de mărci și modele auto, precum și o selecție de autoturisme incluse în programul Mercedes-Benz Certified, toate beneficiind de prețuri speciale pe durata salonului.

Țiriac Auto Rent, cea mai   divizie auto din cadrul Grupului Țiriac, își prezintă oferta disponibilă, ce poate fi găsită inclusiv online, pe adresa www.tiriacautorent.ro.

Clienții interesați de soluții de transport comercial și de vehicule utilitare sunt întâmpinați în standul Țiriac Auto de modelele Mercedes-Benz, incluzând cel mai nou membru al gamei - Clasa T, precum și de autovehiculele comerciale Ford, printre care Ford eTransit și Ford Ranger Raptor.

“Salonul Auto București este un eveniment emblematic pentru domeniul auto din România. Ne bucurăm să participăm și la această ediție, mai ales că suntem într-un an aniversar pentru Țiriac Auto, în care sărbătorim 30 de ani de activitate!  Așa cum ne-am obișnuit clienții, Țiriac Auto va fi la înălțimea așteptărilor, cu o prezență ce-și propune să marcheze rolul pe care compania Țiriac Auto și-l asumă, prin produse și acțiuni, de a contribui la construirea unei industrii a mobilității sustenabile. ”, a declarat Marius Marian, CEO Țiriac Auto.

Consultanții de vânzări Țiriac Auto sunt permanent la dispoziția vizitatorilor SAB interesați de ofertele de achiziție și finanțare pentru orice model Mercedes-Benz, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Ford și Mitsubishi, atât autoturisme, cât și vehicule utilitare, în scopul de a genera oferte personalizate.

Publicat la: 06.10.2022

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.