Țiriac Auto în parteneriat strategic cu platforma carVertical, primul registru global de istoric auto

Țiriac Auto, prin divizia dedicată vânzării de autovehicule rulate – Țiriac Auto Rulate, și-a unit forțele cu platforma de verificare a istoricului auto – carVertical, având ca obiectiv principal combaterea înșelăciunilor și fraudele auto.

Urmare a acestui parteneriat, toate autovehiculele rulate vândute de Țiriac Auto beneficiază de un raport de istoric carVertical, care ne ajută să oferim clienților noștri mașini fără modificări ale contorului de parcurs și daune ascunse sau istoric de accidente grave.

Ajută la construirea încrederii și a reputației

Potrivit companiei de date IT carVertical, 19,8%  dintre mașinile second hand din România pot avea fraudă de kilometraj, iar 43,9% dintre vehiculele second hand au suferit un accident. Rapoartele privind istoricul vehiculelor ajută la selectarea mașinilor mai bune pentru revânzare, precum și la construirea încrederii clienților.

„În ziua de azi, ne confruntăm cu provocări pe care nu le-am avut înainte. Niciodată nu a fost atât de dificil să cumperi o mașină bună, cu un preț corect. Prețurile sunt deseori exagerate din cauza lipsei de mașini second hand. În acest context, am decis să ne menținem reputația și să semnalizăm mașinile cu istoric ascuns, ce include fraude de kilometraj sau accidente grave”, a declarat Marius Marian - CEO Țiriac Auto.

Această acțiune se înscrie în linia strategică urmată de Țiriac Auto, constând în oferirea unor servicii transparente, de încredere, într-o piață a autovehiculelor second-hand în care există numeroase suspiciuni vizavi de corectitudinea unor jucători. Încrederea Țiriac Auto în serviciile și evaluările sale este demonstrată și printr-un pachet de servicii unicat pe care compania le pune la dispoziția cumpărătorilor de mașini rulate: garanție de 12 luni, în limita a 15.000 km., 7 zile retur, posibilitate test-drive, dar și variante de schimb auto prin buy-back sau trade-in.

Obiceiurile de cumpărare a mașinilor evoluează

Fondatorul și CEO-ul carVertical Rokas Medonis susține că astfel de parteneriate încep să schimbe obiceiurile de cumpărare a mașinilor.

„Suntem bucuroși că dealerii auto români ni s-au alăturat misiunii noastre. În primul rând, dorim să protejăm cumpărătorii de mașinile cu istoric prost. Dar, în același timp, ajutăm și dealerii în concurența neloială cu vânzătorii de mașini frauduloși. Acest lucru ne conduce la evoluția procesului de cumpărare a mașinii – se întâmplă deja” - explică domnul Rokas Medonis.

Potrivit directorului general al companiei de date IT, dealerii care colaborează cu carVertical duc transparența comercializării auto la un nivel cu totul nou. Astfel de companii modelează o experiență complet nouă, deoarece iau inițiativa de a le prezenta clienților istoricul mașinilor pe care doresc să le cumpere.

Instrument vital pentru cei în căutare de transparență

Rapoartele de istoric reprezintă un pas critic pentru dealeri în timpul achiziționării de vehicule pentru stocul lor. carVertical încearcă să protejeze cumpărătorii de mașini și dealerii cinstiți de persoanele neoneste.

Prin urmare, rapoartele privind istoricul mașinilor sunt vitale, mai ales în această perioadă deosebită, când cererea de mașini second hand bune este mai mare ca oricând.

Publicat la: 06.05.2022

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.