Service-ul Tiriac Auto din Bd. Expozitiei – specializat in reparatii caroserii de aluminiu si otel pentru modelele Mercedes-Benz si Jaguar Land Rover

Atelierul de Tinichigerie-Vopsitorie din Bd. Expozitiei este singurul service specializat in reparatii caroserii de aluminiu pentru autovehiculele Jaguar din Europa de Est.

• Incepand cu 2017, acesta este autorizat sa realizeze acest tip de operatiuni si pentru autovehiculele Mercedes-Benz.

Caroseriile din aluminiu prezinta rezistenta marita la impact si securitate pasiva imbunatatita. Aluminiul este mult mai usor decat otelul, are o rezistenta naturala la coroziune, contribuie la micsorarea consumului de carburant si reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

Atelierul de tinichigerie-vopsitorie Tiriac Auto din Bd. Expozitiei nr. 2, sector 1, Bucuresti, este singurul service Jaguar specializat in reparatii structurale din Sud-Estul Europei, cu personal autorizat international care va ofera lucrari de intretinere pentru caracterul special al masinii dumneavoastra.

Incepand cu 2017, atelierul nostru a primit fost autorizat si de producatorul Mercedes-Benz pentru reparatii cosmetice, structurale si de vopsitorie pentru caroseriile din aluminiu ale acestei marci.

Va puteti programa in atelierul Tiriac Auto chiar aici

Publicat la: 26.10.2020

Auto Noi JAGUAR

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.