Noul RANGE ROVER SV Bespoke, lux personalizat și rafinament

Range Rover introduce noul serviciu SV Bespoke pentru echipările Autobiography și SV

Personalizare îmbunătățită: Serviciul SV Bespoke oferă clienților dedicați modelelor Range Rover Autobiography și SV o gamă extinsă de materiale, combinații de culori și finisaje

Creat individual: Cu până la 391 de culori ale materialelor interioare, 230 de culori în paleta de vopsea SV Bespoke, precum și un serviciu Match to Sample, clienții își pot crea un model Range Rover cu adevărat unic

Personalizat: Serviciul SV Bespoke reprezintă vârful personalizării prin detaliile unice disponibile 

Autonomie extinsă: Noile modele plug-in hybrid cu 550CP și 460CP oferă o autonomie de până la 121 km și emisii de CO2 de 16 g/km pentru o dinamică îmbunătățită2

Putere V8: Motorizarea V8 beneficiază de tehnologie mild hybrid pentru o îmbunătățire a eficienței, în timp ce Range Rover SV este acum disponibil cu o putere de 615CP

Inovații avansate: Sistemul de control electronic la rulare Dynamic Response Pro3 avansat duce condusul la un alt nivel, în timp ce Terrain Response® introduce Adaptive Off-Road Cruise Control cu tehnologia Country Road Assist

 

Gaydon, UK – Mai 2023: Range Rover stabilește un nou etalon al luxului modern prin introducerea unui serviciu SV Bespoke, oferind clienților posibilități multiple de personalizare. 

Serviciul este disponibil pentru echipările Autobiography și SV, iar o suită de îmbunătățiri îi permit menținerea modelului Range Rover printre cele mai dorite SUV-uri de lux din lume.

Printre actualizările modelului Range Rover se regăsește și cea mai recentă generație de infotainment Pivi Pro1, iar noile modele plug-in hybrid sunt mai puternice. Range Rover SV este, de asemenea, disponibil în variantă hibridă pentru modelul cu ampatament lung, în timp ce modelul emblematic V8 dispune de o tehnologie mild hybrid care sporește eficiența. O nouă variantă de 615CP este exclusiv introdusă pe modelul Range Rover SV, pentru putere maximă.

Geraldine Ingham, Managing Director, Range Rover, a declarat: „Range Rover este sinonim cu exclusivitate și lux. Acum, cu noul serviciu SV Bespoke, îi invităm pe clienții noștri cei mai exigenți să devină creatorii vehiculului lor cu adevărat unic – alegând finisajele pe care le doresc, fiind ghidați de echipa noastră de proiectare. Îmbinând personalizarea îmbunătățită cu rafinamentul fără egal și capacități de neegalat, Range Rover continuă să ofere cea mai bună experiență a luxului modern.”

SV BESPOKE

Serviciul SV Bespoke reprezintă apogeul personalizării. Pentru a obține specificațiile perfecte, clienții își pot personaliza modelul Range Rover la SV Bespoke Commissioning Suite din Marea Britanie, pot vizita un dealer autorizat sau pot finaliza comanda online printr-un serviciu virtual exclusiv.

SV Bespoke oferă acces la o gamă largă de materiale și finisaje interioare și exterioare. Clienții urmează un proces unic și cuprinzător de personalizare, care ia în considerare culorile, temele, opțiunile exclusive SV, materialele și finisajele. Fiecare vehicul personalizat promite să fie la fel de unic precum creatorul său, iar combinațiile de design pregătite de echipa Range Rover sunt disponibile pentru a ajuta clienții să-și creeze mașina visurilor lor. 

Varietatea de culori și materiale include până la 391 de posibilități, în timp ce paleta de vopsea SV Bespoke cuprinde peste 230 de culori în finisaje satinate și lucioase. Alternativ, serviciul de vopseluri SV Bespoke Match to Sample poate reproduce, la cerere, orice culoare exterioară, oferind posibilități nelimitate pentru fiecare personalitate.

Nivelul de măiestrie de care dau dovadă experții SV Bespoke este exemplificat prin atenția la detalii oferită capotei Range Rover și inscripției de pe hayon, care este disponibilă într-o gamă de finisaje din metale prețioase, inclusiv aur de 24k.

ALEGEREA MOTORULUI

Gama extinsă de sisteme de propulsie a modelului Range Rover a fost, de asemenea, îmbunătățită. Motoarele plug-in hybrid puternice și eficiente dispun de un nou motor electric de 160kW care, împreuna cu motorul Ingenium benzină de 3.0 litri cu șase cilindri, produce 550CP și respectiv 460CP pe P550e și P460e – față de 510CP și 440CP pe modelul precedent.

Tehnologia optimizată oferă o accelerație îmbunătățită în modul EV, reducând timpul necesar pentru a atinge în 5 secunde 100 km/h în putere pur electrică. Folosind ambele surse de alimentare, P550e poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5 secunde, comparativ cu 5,5 secunde caracteristice modelului anterior.

Acestea sunt disponibile alături de motoarele Ingenium mild hybrid cu șase cilindri benzină și diesel și oferă emisii de CO2 de 16 g/km cu o autonomie în modelul electric crescută de la 113 km până la 121 km – oferind o autonomie reală de până la 94 km2.

Motorul PHEV este acum disponibil în exclusivitate pe Range Rover SV cu ampatament lung. Clienții au opțiunea de a alege designul caroseriei cu ampatament lung cu patru locuri, opțiunea SV Signature Suite și motor PHEV, reprezentând apogeul modelului de lux Range Rover.

Motorul V8 folosește pentru prima dată tehnologia Mild Hybrid (MHEV). Sistemul MHEV oferă o eficiență sporită prin colectarea energiei captate la decelerare și frânare și răspunsuri îmbunătățite pe măsură ce energia stocată este redistribuită în timpul accelerației. Atunci când sunt combinate cu alte beneficii ale sistemului, precum operarea mai lină a sistemului Stop/Start, aceste atribute oferă o îmbunătățire a emisiilor de CO2.

Pe noul model Range Rover SV se regăsește și un motor V8 MHEV bi-turbo pe benzină cu putere îmbunătățită de 615CP și un cuplu de 750 Nm, care oferă performanțe extraordinare.

TEHNOLOGIE INTEGRATĂ

Interiorul luxos combină conectivitatea fără efort și tehnologia mai intuitivă ca niciodată cu cea mai recentă generație de infotainment Pivi Pro1. Oferă o interfață precisă și perceptibilă, permițând clienților să controleze funcțiile cheie ale vehiculului prin intermediul elegantului ecran tactil mobil de sticlă de 13.1 inchi4.

Noile bare laterale cu comenzi glisante ușor de utilizat pentru controlul volumului și al climei, oferă o operare imediată și precisă pentru funcțiile cheie directe, indiferent de ecranul de meniu afișat, iar aproximativ 80% din sarcini pot fi efectuate la două atingeri ale ecranului de pornire. 

Noua tehnologie Country Road Assist este prezentă în exclusivitate pe Range Rover pentru a spori confortul pasagerilor și pentru a reduce efortul șoferului atunci când folosește Adaptive Cruise Control. Sistemul inteligent utilizează navigația pentru a ajusta viteza țintă, ținând cont de curbele de pe drum și de modificările limitei de viteză, accelerând sau frânând fără efort.

După debutul său pe Range Rover Sport, sistemul Dynamic Response Pro3 duce confortul la volan într-o nouă dimensiune. Tehnologia de control anti-ruliu reduce înclinarea în viraje pentru a oferi o experiență relaxantă și antrenantă, prin folosirea unor actuatori capabili să livreze un cuplu de până la 1,400 Nm către fiecare punte. 

Capacitatea modelului Range Rover de rulare pe orice tip de teren este, de asemenea, îmbunătățită prin introducerea sistemului Adaptive Off-Road Cruise Control. Fiind parte integrantă a sistemului avansat Terrain Response 2®, acesta îi ajută pe șoferi să navigheze în situații dificile, asigurând o avansare constantă în funcție de condițiile terenului. Șoferii pot selecta una dintre cele patru setări de confort, iar sistemul ajustează, în consecință, în mod inteligent viteza vehiculului, permițând șoferului să se concentreze pe direcția de mers. 

-----

1 Caracteristicile, opțiunile și disponibilitatea Pivi Pro rămân dependente de piață - verificați cu dealer-ul pentru disponibilitatea pe piața locală și termenii compleți. Anumite funcții necesită un sim adecvat cu un contract de date adecvat, care va necesita un abonament suplimentar după termenul inițial indicat de comerciantul dumneavoastră. Conectivitatea mobilă nu poate fi garantată în toate locațiile.

2 Valorile furnizate sunt rezultatul testelor oficiale ale producătorului în conformitate cu legislația UE WLTP derivate cu o baterie complet încărcată. Doar în scop de comparație. Valorile reale pot sa difere. Valorile de CO2, economia de combustibil, consumul de energie și autonomia pot varia în funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, sarcina, montarea roților, accesoriile montate, traseul real și starea bateriei. Valorile prezentate sunt pentru piețele europene UE6. Toate cifrele privind emisiile, economia de combustibil și autonomia vehiculelor electrice sunt combinate UE WLTP (TEL).

3 Dynamic Response Pro este standard pentru motorizările P530 și P550e. Este opțional pentru D250, D300 și D350, P360, P400 și P460e și este întotdeauna legat de diferențialul activ electronic cu vectorizarea cuplului prin frânare.

4 Funcțiile din mașină ar trebui să fie utilizate doar de șoferi si numai atunci când sunt în siguranță. Șoferii trebuie să se asigure că dețin controlul total asupra vehiculului în orice moment. 

 

Publicat la: 17.05.2023

Auto Noi LAND ROVER

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.