Noul Mitsubishi Space Star

Motorizari eficiente si economice, manevrabilitate mare, caracter practic si aerodinamica avansata sunt cateva dintre caracteristicile noului Mitsubishi Space Star. A doua generatie a modelului, dupa o absenta de noua ani, va fi disponibila curand si in Romania.Cu trenuri de rulare special dezvoltate pentru proiectul Globall Small, cutii de transmisii eficiente, o aerodinamica avansata si cu o reducere semnificativa a greutatii, noul Space Star obtine valori record privind atat reducerea consumului de combustibil, cat si a emisiilor. Noul model Mitsubishi dispune de motorizari pe benzina de 1.1 litri 3 cilindri si 1.2 litri DOHC MIVEC 12 valve.
Spatios si usor de manevrat, noul Mitsubishi Space Star pune in valoare foarte bine conceptul Global Small: 371 cm lungime, greutate de la 845 kg, coeficient aerodinamic Cd de 0.27, consum de la 4.0 l / 100 km*, emisii de la 92 g/km*, capacitate de depozitare de 235 l (configuratie de 5 scaune). Specificatiile noului Space Star evidentiaza eficienta modelului si il pozitioneaza ca lider in segmentul sau.

Monovolumul de clasa mica prezinta un caracter practic evidentiat atat la exterior, cat si la interior. Space Star are un interior accesibil, cu butoane intuitive, dar in acelasi timp atractiv. Designul interior este construit pe ratiuni practice, tinand cont de eficienta, dar este, in acelasi timp, user-friendly. De asemenea, designul frontal si localizarea montantilor A mai aproape de pasagerii locurilor din fata, permit soferilor o vizibilitate crescuta atat in fata, cat si in lateral.

 

Citadinul Space Star vine si cu o serie de echipari in ceea ce priveste siguranta pasagerilor. Astfel, siguranta pasiva este sustinuta de dotarea standard cu sistemul RISE (Reinforced Impact Safety Evolution), 6 airbag-uri (lateral si tip cotina) si centuri din fata cu dubla pretensionare. Pentru siguranta activa, noul Space Star este dotat cu ABS, Stability Control Activ, Asistenta la franare, Asistenta la urcarea in panta (CVT) si sistem de avertizare oprire de urgenta.


Mai multe fotografii cu noul Space Star, gasiti aici, iar detalii tehnice, aici.


*Propulsor pe benzina MIVEC 3-cilindrii 1.0 litru, echipat cu sistem Auto Stop & Go si o cutie de 5 viteze 5 M/T.

Publicat la: 15.06.2015

Auto Noi MITSUBISHI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.