Noul Jaguar F-Pace: luxos, conectat, electrificat

Cu un exterior nou și impunător, un interior complet schimbat și rafinat, cea mai noua generație a sistemului multimedia Pivi Pro și motorizări cu 4 și 6 cilindri, cu tehnologie PHEV și MHEV, noul Jaguar F-PACE este mai luxos, mai conectat și mai eficient. Varianta PHEV cu 4 cilindri, de 404 CP, are o autonomie maximă în modul electric de 53 km.

 

Vă prezentăm noul Jaguar F-PACE: design exterior perfecționat, un interior
complet nou, conectivitate avansată și, pentru prima dată, un grup motopropulsor electrificat eficient.
Exterior îmbunătățit: design nou al capotei, 4 faruri LED foarte subțiri, grilă nouă, lămpi și bară spate noi ― pentru o prezență impunătoare.
Habitaclu perfect prelucrat: la noul Jaguar F-Pace, habitaclul nou se remarcă prin detalii exclusiviste, materiale de lux și tehnologie intuitivă, creând o oază de confort pentru toți pasagerii.
Motorizări electrificate: motorizări hibride cu încărcare la priză (PHEV) sau mild hibrid (MHEV) ― pentru rafinament și eficiență îmbunătățite
PHEV: motorizarea hibridă cu încărcare la priză și motor termic pe benzină, cu 4 cilindri, de 404 CP, asigură noului Jaguar F-Pace o autonomie în modul electric de până la 53 km, iar emisiile minime de CO2 sunt de 49 g/km*.
MHEV cu 6 cilindri, diesel și pe benzină: noile motoare Ingenium cu 6 cilindri, de 3.0 litri 400 CP, pe benzină, precum și cea mai noua variantă a motorului diesel Ingenium cu 6 cilindri, de 300 CP, cu tehnologie MHEV, se remarcă prin rafinament și performanțe excepționale.
Cele mai noi motorizări diesel: motorul turbodiesel Ingenium, cu 4 cilindri, de 2,0 litri, asigură o eficiență îmbunătățită, grație tehnologiei mild hibrid (MHEV).
Conectivitate perfectă: tehnologiile noului Jaguar F-Pace includ Pivi Pro, cel mai nou sistem multimedia Jaguar, care poate fi accesat cu ajutorul unui ecran tactil complet nou, cu diagonala de 11,4 inch, cu suprafață curbată.
Întotdeauna la zi: actualizarea prin wi-fi permite instalarea discretă și de la distanță a ultimelor versiuni software ale sistemelor vehiculului.
Confortul pasagerilor: sistem inovator de reducere activă a zgomotului la rulare și ionizarea aerului din habitaclu, cu filtrare PM2.5, pentru a capta particulele foarte fine și alergenii.

Publicat la: 08.02.2021

Auto Noi JAGUAR

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.