DISCOVERY SPORT CU HABITACLU RECONFIGURAT, MODERN ȘI LUXOS, MAI MULTĂ VERSATILITATE ȘI TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

- Habitaclu modern și luxos: habitaclul reconfigurat dispune de un sistem Pivi Pro2 cu ecran tactil curbat, elegant, de 11.4 inch, cu comenzi intuitive și spațiu de depozitare maximizat3 

- Confortul pasagerilor: tehnologii sofisticate de purificare a aerului din habitaclu ce asigură confort desăvârșit și sporesc vigilența șoferului3 

- Eficiență electrizată: disponibil cu motorizări plug-in hybrid și mild hybrid, care includ motorizarea P300e cu autonomie omologată WLTP în modul electric de până la 61 km4 și emisii de CO2 de la 33 g/km

- Capabilități convingătoare: oferă o autonomie sporită, de până la 47 km în condiții reale de exploatare5  pentru aproximativ 90% din deplasările zilnice în modul EV, cu ajutorul bateriilor electrice de nouă generație

- Încărcare rapidă: tehnologia de încărcare rapidă DC standard, disponibilă pe modelul P300e plug-in hybrid, poate încărca bateria de 14.9 kW de la 0 la 80% într-un timp record de 30 de minute6

- Conectivitate perfectă: Software Over The Air7 permite descărcarea ultimelor versiuni de aplicații, hărți, software și servicii, fără a fi necesară vizita la dealer

- Vizibilitate absolută: Discovery Sport oferă cele mai performante camere video din clasa sa3, cu ClearSight Ground ViewTM și cameră video spate, plus sistem de camere perimetrale 3D pentru manevrabilitate desăvârșită9

- Gata de aventură: cu până la 7 locuri1, Discovery Sport îmbină flexibilitatea, performanța și capabilitatea cu o gamă diversificată de accesorii destinate familiilor active

 

București – iunie 2023: Discovery Sport este versatil prin design și gata de noi aventuri pentru întreaga familie, dispunând de până la 7 locuri. Un habitaclu extrem de rafinat, în care clienții pot beneficia de cel mai recent sistem multimedia Pivi Pro 2 cu ecran tactil curbat, foarte elegant, precum și de spații practice de depozitare, scaune configurabile și tehnologii care îmbunătățesc confortul pasagerilor și îl transformă în preferatul familiilor active și moderne.

Calitatea habitaclului luxos este conferită de materialele plăcute la atingere. Interiorul oferă senzația de luminozitate, spațiu și vizibilitate optimă datorită poziționării celor 3 rânduri de scaune pe înălțimi diferite. Plafonul panoramic din sticlă, disponibil opțional, accentuează senzația de spațiu. 

Habitaclul rafinat al modelului Discovery Sport dispune de un schimbător de viteze nou, cu ornamente din aluminiu anodizat închis la culoare și volan multifuncțional elegant, cu 3 spițe. Îmbrăcat în piele Windsor sau material textil pentru echipările S și SE, volanul include butoane care pot interacționa cu sistemul Pivi Pro sau pot activa un asistent vocal virtual. Discovery Sport în echipările S și Dynamic SE dispune de interioare DuoLeather cu până la 3 variante de culori. Clienții care nu doresc să beneficieze de piele pot alege combinația alcantara cu Luxtec, un material textil moale și luxos, creat din microfibră de poliester reciclat. 

Echiparea Dynamic HSE este disponibilă cu piele Windsor Ebony și detalii contrastante Lunar Grey pe scaune. Ca alternativă, clienții pot alege echiparea în două culori Light Oyster și Ebony, cu un finisaj aparte în 2 nuanțe. 

Profesorul Gerry McGovern, directorul de design JLR, a spus: „Discovery Sport este un SUV cu caracter, modern, compact, cu un interior versatil și tehnologie intuitivă – perfect pentru viața de familie activă.”

Disponibil cu până la 7 locuri, habitaclul versatil al modelului Discovery Sport asigură un spațiu generos și confort pentru toți pasagerii, cu până la 24 de posibilități de configurare a scaunelor13. Rândul 2 de scaune culisează, se înclină și este rabatabil fracționat 40:20:40, iar portbagajul cu un volum maxim de 1.794 de litri cu scaunele din spate rabatate, te îmbie la aventuri de neuitat. Hayonul acționat electric permite încărcarea și descărcarea cu ușurință.

Discovery Sport beneficiază acum, în echiparea standard, de instrumente de bord digitale și padele pentru schimbarea treptelor de viteză, montate pe volan. În plus, consola centrală reconfigurată și simplificată are un nou ecran tactil curbat, elegant, de 11.4 inch. Cele mai recente funcții ale sistemului multimedia Pivi Pro2 sunt accesibile în permanență din barele laterale, care permit utilizarea comenzilor rapide pentru cele mai importante funcții precum controlul sistemului media, volumului, climatizării și sistemului de navigație, permițând utilizatorilor să acceseze până la 90% dintre comenzi cu cel mult 2 apăsări pe ecranul principal.

Sistemele wireless Apple CarPlayTM 11  și Android Auto® sunt în dotarea standard permițând controlul rapid al funcțiilor de bază și conectivitate fără cusur. Consola centrală reconfigurată creează extra spațiu de depozitare și include încărcare wireless ca echipare standard, beneficiind de cel mai mare compartiment de depozitare de pe consola centrală din clasa sa, pentru extra confort zilnic al întregii familii3. De asemenea, sunt disponibile 2 prize de încărcare USB-C pe fiecare rând de scaune, pentru ca toți pasagerii să dispună de conectivitate, iar pe rândul 2 și în portbagaj este prevăzut cu o priză de alimentare 12 V. Clienții care optează pentru varianta cu 7 locuri beneficiază, de asemenea, de comenzi pentru climatizare și priză de încărcare USB-C pe rândul 3.

James Sanderson, Lifecycle Chief Engineer, JLR, a spus: „Discovery Sport oferă acum o serie de echipamente tehnologice inovatoare, benefice pentru întreaga familie, grație introducerii celui mai recent sistem Pivi Pro. Noua consolă centrală simplificată completează perfect exteriorul actualizat și oferă mai mult spațiu de depozitare. În plus, gama diversificată de motorizări, tehnologiile pentru off-road și flexibilitatea impresionantă, cu până la 7 locuri, sunt dovada îndeplinirii necondiționate a tuturor cerințelor întregii familii.” 

Discovery Sport beneficiază de una dintre cele mai sofisticate tehnologii de purificare a aerului din habitaclu3, datorită sistemului Cabin Air Purification Plus8. Cu filtrarea PM2.5 și sistemul de gestionare a emisiilor CO2, sistemul susține starea de bine a întregii familii, dar și atenția șoferului, prin monitorizarea și controlul concentrației de CO2 din habitaclu. Acest sistem avansat îmbină tehnologia nanoe™ X de eliminare a agenților patogeni și reducere a mirosurilor, bacteriilor și alergenilor, cu ajutorul tehnologiilor de monitorizare a indicelui de calitate a aerului (AQI)10, afișând constant pe ecran calitatea aerului din exterior și interior de la locația curentă până la destinație. 

Discovery Sport oferă, de asemenea, printre cele mai performante camere video din clasa sa3. Vizibilitatea excelentă pentru șofer este datorată sistemului de camere perimetrale 3D9, a sistemului ClearSight Ground View TM, care transmite imagini pe ecranul tactil de 11.4 inch și a oglinzii ClearSight Rear View TM, care asigură vizibilitate neobstrucționată în spatele vehiculului.

Noul Discovery Sport dispune și de actualizări subtile la exterior, care pun în valoare inconfundabilul ADN Discovery.

Discovery Sport S este dotat cu praguri inferioare în culoarea caroseriei, grilă frontală negru lucios, cu motivul hexagonal specific Discovery, ornamente Indus Silver și inscripția Discovery de culoare Bright Atlas pe capotă.

Echipările Dynamic sunt impunătoare și practice, cu plafon și ornamente contrastante la exterior – inclusiv sigla Discovery, grila, pragurile inferioare și partea inferioară a barelor de protecție – toate cu un finisaj distinct negru lucios. Elementele de design vizibile pe barele de protecție și pasajele roților amplifică alura impunătoare. 

Noile jante din aluminiu, disponibile opțional, pot fi comandate în varianta de 19 inch, negru lucios, sau de 21 inch, cu finisaj negru lucios sau diamantat. Varesine Blue este o opțiune nouă în paleta de culori pentru exterior.

Discovery Sport continuă să ofere o gamă diversificată de motorizări plug-in hybrid și mild hybrid, eficiente și performante12. Bateria de nouă generație a modelului P300e oferă o autonomie sporită în condiții reale de exploatare, de până la 47 km - suficient pentru a efectua 90% din deplasările zilnice în modul electric. Clienții pot fi liniștiți și în privința încărcării rapide și sigure a modelului lor hibrid. Încărcarea de la 0 la 80% se face în numai 30 de minute, cu un încărcător DC disponibil în echiparea standard.

Modelul hibrid combină un motor Ingenium turbodiesel în 3 cilindri, de 1.5 l, cu un motor electric și o baterie litiu-ion de 14.9 kWh, asigurând o deplasare fără efort și o autonomie omologată WLTP în modul electric de până la 61 km4.

Modele P250 și P200 Ingenium pe benzină, precum și D200 și D165 Ingenium diesel completează gama. Indiferent de tipul de combustibil, tehnologia mild hybrid avansată permite o utilizare fără efort a funcției start-stop, care favorizează deplasările urbane. Utilizând un electromotor antrenat prin curea și o baterie, energia pierdută de obicei la decelerare este recuperată și folosită pentru a încărca bateria de 48V a vehiculului, în vederea îmbunătățirii performanțelor și reducerii consumului de combustibil. 

 

 

1Opțiunea 7 locuri nu este disponibilă pentru modelele plug-in hybrid.

2Funcțiile și opțiunile Pivi Pro și disponibilitatea acestora depind de piață - pentru disponibilitatea și condițiile complete de pe piața locală, luați legătura cu dealerul dvs. Anumite funcții necesită existența unei cartele SIM și a unui contract de date corespunzător, care necesită abonarea după termenul inițial recomandat de dealer. Conectivitatea în rețeaua mobilă nu poate fi garantată în toate locațiile.

3Luând în considerare principalii concurenți, valabil din 03/03/2023.

4Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producător în conformitate cu legislația UE, cu bateria complet încărcată. Numai în scop comparativ. Este posibil ca valorile reale să fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie și autonomiei pot varia în funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, sarcină, roțile din dotare, accesoriile montate, traseul curent și starea bateriei. Valorile prezentate sunt valabile pentru piețele EU6. Consumul de combustibil și omologările privind autonomia sunt publicate pe www.landrover.ro sau disponibile la dealerul dvs.

5Pentru modelele Discovery Sport, media drumurilor zilnice (51 km) este calculată utilizând datele InControl de pe 30 de piețe, între 2019 și 2022. Dacă bateria este complet încărcată.

6Dacă este utilizat un încărcător rapid DC de 50 kW. Timpul de încărcare variază în funcție de mulți factori, inclusiv vechimea, starea, temperatura și gradul de încărcare a bateriei, tipul de stație și durata încărcării.

7Actualizare software prin wi-fi (SOTA) în funcție de acordul șoferului, conexiunea la rețea și disponibilitatea pe piața respectivă.

8Sondaj Texcell, 2020 efectuat pentru și cu un rezultat furnizat de Panasonic.

9Sistemul de vizibilitate ClearSight GroundView™ este disponibil numai împreună cu sistemul opțional de camere video perimetrale. Imaginea nu este în timp real. Pentru siguranță, verificați împrejurimile. În funcție de reglementările locale.

10Numai pe piețele din Regatul Unit, Europa și SUA conectate. Sondaj Texcell, 2020 efectuat pentru și cu un rezultat furnizat de Panasonic.

11Apple CarPlay este o marcă comercială a Apple Inc.

12Tehnologia diesel mild hybrid este disponibilă în funcție de piață.

13Cu excepția modelelor Discovery Sport PHEV.

Publicat la: 14.06.2023

Auto Noi LAND ROVER

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.