Modelele Evoque si Discovery Sport dispun acum de editii limitate: sistem multimedia nou si motorizari hibride

Lux și rafinament: noul Range Rover Evoque Autobiography îmbină luxul specific automobilelor Range Rover cu detaliile de design sofisticate și un interior rafinat, cu tehnologii inovatoare   

Versiune noua puternică: Discovery Sport cu motorizare Ingenium de 290 CP conferă performanțe și rafinament îmbunătățite  

Motorizări noi, eficiente: alături de motorizarea plug-in hybrid P300e, lansată recent, sunt disponibile motorizări mild-hybrid, MHEV, care includ 2 motoare diesel Ingenium noi, mai puternice și eficiente. De asemenea, pentru Evoque este disponibil noul motor Ingenium pe benzină, cu 3 cilindri, de 1.5 litri 

Cel mai nou sistem multimedia: „Pivi”, cel mai avansat sistem Land Rover, este disponibil acum pe ambele modele. Structura intuitivă, reproiectată a meniurilor permite utilizatorilor accesarea rapidă a celor mai des utilizate funcții și echipamente, dintr-un singur ecran principal 

Conectivitate îmbunătățită: serviciile media online includ pentru prima dată Spotify* integrat în meniul sistemului multimedia, conectivitate prin Bluetooth pentru 2 telefoane simultan, plus încărcare wireless, cu amplificator de semnal** 

Actualizare software prin Wi-Fi: modemul cu 2 cartele SIM încorporate permite actualizarea periodică a software-ului vehiculului, fără a fi necesară o vizită la dealer, astfel încât clienții să aibă întotdeauna la dispoziție ultima versiune a aplicațiilor, serviciilor și software-ului vehiculului† 

Confortul pasagerilor: noul sistem de filtrare a aerului pentru habitaclu□ elimină particulele fine, alergenii, polenul și chiar mirosurile puternice. Verificați nivelul, de pe ecranul tactil  

ADAS inteligent: tehnologie nouă, complexă, ce include o cameră 3D Surround și noi monitorizări anticoliziune în spat

 

Cu motorizări diesel și pe benzină, cu tehnologie MHEV, eficiente, sistem multimedia inovator Pivi și ediții speciale personalizate, cele mai bine vândute SUV-uri compacte Land Rover, Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport sunt acum mai eficiente și mai conectate la lumea digitală.  

Range Rover sărbătorește a 50-a aniversare, iar noul Range Rover Evoque Autobiography se situează în  vârful gamei de SUV-uri compacte, întruchipând rafinamentul și luxul cu care Range Rover ne-a obișnuit  în ultima jumătate de secol. Varianta de vârf Evoque Autobiography se remarcă prin ornamente exterioare specifice și elegante și un interior luxos. Pentru clienții care își doresc un SUV compact de lux, mai eficient  și sustenabil, este disponibilă și o versiune hibridă cu conectare la priză.  

Profesorul Gerry McGovern, directorul de design Land Rover, a spus: „Cu interior și exterior deopotrivă moderne și rafinate, Range Rover Evoque Autobiography se ridică la nivelul așteptărilor Range Rover. De la lansarea pe piață în 2010, Evoque a fost unanim apreciat, iar detaliile elegante precum inscripțiile și ornamentele exterioare cuprate ale modelului Range Rover Evoque Autobiography sporesc caracterul său  sofisticat.” 

Pentru 2020 este disponibil și noul Evoque Limited Edition, cu plafon contrastant de culoare Nolita Grey. Inspirat de modernitatea orașului New York și bazat pe modelul Evoque S, această ediție specială se remarcă printr-o serie de opțiuni atent selecționate, având chiar și motorizare plug-in hibrid, denumită P300e.

Discovery Sport pune accent pe latura sportivă. Propulsat de un motor turbo pe benzină, rafinat și performant, ce dezvoltă o putere de 290 CP, Discovery Sport se remarcă printr-o multitudine de elemente de design la interior și exterior, pentru o îmbinare perfectă între un aspect atrăgător, funcționalitate și capabilitățile pentru toate tipurile de drum, specifice modelului.  

În prima parte a anului 2020 a avut loc lansarea modelelor Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport P300e plug-in hybrid, urmată acum de noi opțiuni de motorizare.  

Este vorba despre 2 motorizări diesel Ingenium, în 4 cilindri, de nouă generație, ambele având tehnologie MHEV (mild hybrid electric vehicle). Utilizând un electromotor antrenat prin curea și o baterie, vehiculele cu tehnologie MHEV recuperează energia pierdută de obicei la decelerare și o folosesc pentru a încărca bateria de 48 V a vehiculului. Rezultatul este o funcționare mai lină a sistemului stop-start și un consum de combustibil mai redus – oferind clienților o parte din avantajele propulsiei electrice, fără a fi necesară conectarea vehiculului la priză, pentru încărcarea bateriei. Disponibile în variante de 163 CP și 204 CP, aceste motorizări sunt mai puternice și mai eficiente decât variantele anterioare, cu emisii de CO2 de 177 g/km Δ și consum de combustibil de 6,7 l/100 km Δ pentru Range Rover Evoque și emisii de CO2 de 179 g/km Δ și consum de combustibil de 6,8 l/100 kmΔ pentru Land Rover Discovery Sport. 

Primul motor Ingenium pe benzină, cu 3 cilindri, de 1,5 litri, disponibil pentru Evoque – P160 – este cuplat la o transmisie automată cu 8 trepte și oferă clienților un model de bază eficient și în același timp rafinat. Motorul avansat cu 3 cilindri P160 – identic cu cel utilizat de motorizarea hibridă cu conectare la priză P300e – dezvoltă o putere de 160 CP (118 kW) și un cuplu de 260 Nm, oferind o combinație perfectă între performanțe și un consum redus de combustibil, datorită construcției ușoare și tracțiunii pe roțile din față Δ.  

Clienții modelelor Discovery Sport și Evoque au în continuare la dispoziție o gamă diversificată de motorizări pe benzină, în variantele P200, P250 și P300, toate echipate cu tehnologie MHEV.  

Odată cu prezentarea Pivi, sistemul multimedia Land Rover, experiența digitală la bordul ambelor vehicule s-a schimbat radical. Sistemul este pregătit pentru utilizare imediat după pornire – o baterie separată permite să nu existe niciun fel de întârzieri. Sistemul actualizează prin Wi-Fi  software-ul, la o oră potrivită pentru utilizator. Acest lucru permite clienților să beneficieze întotdeauna de ultimele versiuni ale hărților, aplicațiilor și funcțiilor vehiculului, fără a fi necesară o vizită la dealer. Sistemul este specific noii arhitecturi electrice a vehiculului și este disponibil în varianta standard Pivi sau Pivi Pro, mai avansat, cu sistem de navigație încorporat, începând de la nivelul de echipare S ΔΔ. 

De asemenea, este disponibilă încărcarea wireless a dispozitivelor cu amplificator de semnal**. Pentru cele 2 modele este disponibilă și o nouă generație de cheie inteligentă tip brățară, care permite clienților descuierea și încuierea oricărei uși sau chiar pornirea vehiculului, printr-o simplă apropiere. Impermeabilă și robustă, această brățară încorporează un ecran LCD cu ceas. 

Alex Heslop, director sistem electric, Jaguar Land Rover, a spus: „Odată cu lansarea noii arhitecturi electrice a vehiculului și sistemului multimedia Pivi, experiența multimedia la bordul celor mai bine vândute SUV-uri compacte s-a transformat. Hardware-ul și software-ul noi permit modelelor Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport să fie mai bine conectate la lumea digitală decât până acum. Clienții noștri pot acum beneficia de un sistem la fel de rapid și ușor de utilizat ca un smartphone, care se perfecționează în timp, datorită actualizărilor software prin Wi-Fi.” 

Clienții pot acum vedea direct pe ecranul tactil care este calitatea aerului din habitaclu, prin activarea noului sistem inteligent de filtrare a aerului din habitaclu□, care elimină particulele fine nocive ce se regăsesc adesea în aer la deplasarea în oraș sau în zone cu trafic intens. Noul sistem – care completează funcția de ionizare a aerului din habitaclu deja existentă – elimină particulele fine, alergenii, polenul și chiar mirosurile puternice. Sistemul poate filtra particulele ultrafine (până la PM2,5 și chiar mai fine). Pentru activarea sistemului, pasagerii trebuie să selecteze modul „Purify”, care permite filtrarea și monitorizarea continuă a aerului din habitaclu, comparativ cu cel din exterior. Ecranul tactil oferă siguranța că aerul din habitaclu este mai curat decât cel din exterior.

Alte tehnologii îmbunătățite pentru Discovery Sport includ o gamă completă de noi sisteme avansate de asistență pentru șofer, care garantează obținerea calificativului de 5 stele la testele Euro NCAP. Noul sistem împotriva coliziunilor, din spate, utilizează radare pentru a monitoriza continuu partea din spate a vehiculului, iar acest lucru înseamnă că mașina este pregătită să reducă gravitatea unui impact pentru pasageri. De asemenea, sistemul de camere video perimetrale permite șoferului să vadă obstacolele din preajma vehiculului, la viteze de până la 30 km/h, permițând manevrarea și traversarea zonelor dificile mai simplu ca până acum.  

Aceste sisteme noi completează funcționalități existente deja pe cele 2 modele, precum vizibilitatea ClearView și oglinda retrovizoare ClearSight - camerele video inteligente proiectează imagini din imediata apropiere a părții din față și laterală a vehiculului, iar oglinda retrovizoare poate reda la o simplă atingere imagini captate cu ajutorul camerei spate, pentru o vizibilitate considerabil îmbunătățită. 

*  este necesar un abonament Spotify Premium și conectarea la internet cu ajutorulul unui sim sau abonament de date

** Optiunea Spotify este disponibilă pe anuminte Pentru Range Rover Evoque, încărcarea wireless a telefonului este disponibilă în funcție de piațâ

† În funcție de disponibilitatea pe piață

†† Denumirea Lafayette/Nolita variază în funcție de piață 

Δ Toate valorile privind emisiile, consumul de combustibil si autonomia in modul EV sunt obtinute conform standardului UE – WLTP (TEL) în ciclu combinat. Pentru motorizarile D165 (163 CP) FWD și P160 (160 CP), datele privind consumul de combustibil sunt furnizate de producator [„estimate” în Germania]. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO₂ pot varia țn funție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, sarcina, roțile din dotare și accesoriile montate

Δ Δ Pivi Pro este disponibil în echiparea standard a modelelor S, SE și HSE □ Compatibil numai cu sistemele de ionizare Nanoe™, indisponibil pentru piata din China – consultai tehnologiile de ionizare a aerului din habitaclu 

Publicat la: 26.08.2020

Auto Noi LAND ROVER

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.