Hyundai dezvaluie SEVEN, prototipul viitorului SUV electric al gamei

Hyundai a dezvaluit primele imagini cu SEVEN - prototipul viitorului SUV 100% electric al gamei. Modelul va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, in cea de-a doua parte a lunii noiembrie 2021.

 

SEVEN prefigureaza liniile de design, dar si inovatiile tehnologice ale urmatorului model SUV al brandului IONIQ dedicat autovehiculelor electrice (BEV).

Imaginile dezvaluie un design care pune accent pe functionalitate, arhitectura de iluminare urmarind directia stilistica Hyundai - Parametric Pixels. Interiorul a fost o proiectat pentru a oferi o experienta premium, personalizata. Materialele ecologice utilizate reflecta stilul de viata al clientilor, care acorda o atentie deosebita solutiilor de mobilitate sustenabila.

Conferinta de presa - care se va desfasura la standul Hyundai – din cadrul LA Convention Center - va avea loc miercuri, 17 noiembrie 2021. Cu aceasta ocazie, vizitatorii, dar si participantii din mediul online vor avea ocazia de a descoperi mai multe informatii despre SEVEN.

Țiriac Auto este unul dintre cei mai mari dealeri Hyundai din România, oferind servicii de vânzare și post vânzare în locațiile din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.

Publicat la: 04.11.2021

Auto Noi HYUNDAI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.