Fundația Țiriac și Țiriac Auto, distribuitor autorizat Ford, susțin canotorii români printr-un parteneriat demarat cu Federația Română de Canotaj

București, 2 martie 2022 – Fundația Țiriac și Tiriac Auto, distribuitor autorizat Ford, au lansat marți, 2 martie, un parteneriat cu Federația Română de Canotaj. Prin intermediul acestuia, Fundația Tiriac și Țiriac Auto își exprimă susținerea în dezvoltarea sportului în România și încurajează practicarea acestuia, punând la dispoziția Federației Române de Canotaj cinci autovehicule și suport financiar.

“Încă din grădiniță copiii ar trebui să învețe să practice sport, să învețe ce este o vâslă, cum să o țină și cum să se joace în apă. Dacă noi nu facem nimic în această direcție, vă spun că în 50 de ani nu o să avem decât excepții în sport, dar o țară nu poate trăi doar din excepții. O țară trebuie să-și crească sportivii de mici. Prin intermediul acestui parteneriat, Fundația Țiriac și Țiriac Auto pun la dispoziția Federației nu doar cele cinci mașini, dar și suportul necesar pentru a susține canotorii din România. Suntem onorați de această asociere pentru că înainte de toate este un parteneriat care îi ajută pe sportivi și care încurajează sportul românesc. Sportivii sunt ambasadorii României și este mai mult decât necesar să îi sprijinim și să îi încurajăm pentru a continua să obțină performanțe care să crească vizibilitatea țării noastre”, a declarat Ion Țiriac.

 “Suntem mândri și entuziasmați că Țiriac Auto pornește la un nou drum și avem posibilitatea de a sprijini canotajul - un sport cu un trecut plin de realizări, un simbol al excelenței sportive românești. Dorim mult succes echipei naționale și Federației în toate competițiile ce vor urma, cu rezultate pe măsura efortului imens pe care îl depun”, a declarat Marius Marian, CEO Țiriac Auto.

Cele cinci modele auto care vor fi puse la dispoziția Federației Române de Canotaj constă în 3 unități Ford Ecosport și 2 unități Ford Transit Custom.

“Canotajul este unul dintre sporturile care au adus întotdeauna bucurii românilor și suntem onorați că Ford și partenerii noștri de la Țiriac Auto susțin Federația Română de Canotaj și pe sportivii ei, cu atât mai mult cu cât  unul dintre vehiculele pe care urmează să le conducă, și anume modelul EcoSport, este produs la fabrica noastră din Craiova. Le dorim canotorilor români mult succes în viitor și performanțe pe cele mai importante scene ale acestui sport”, a declarat Roxana Capată, Director General al Companiei Naționale de Vânzări Ford România.

Cele cinci autovehicule care fac obiectul parteneriatului de mobilitate vor fi utilizate de către reprezentanții federației, care sunt implicați activ în organizarea în bune condiții a competițiilor naționale și internaționale de canotaj și în același timp vor fi folosite pentru deplasările echipelor la concursuri.

”Mă bucură să pot anunța noul parteneriat de mobilitate al Federației Române de Canotaj cu Fundația Țiriac și Țiriac Auto, distribuitor autorizat Ford. Sportul românesc are nevoie de susținere, iar performanța nu există fără sprijinul mediului de afaceri. Sportivii noștri muncesc, sunt determinați și talentați, fac tot ce ține de ei pentru a urca România pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor internaționale. Ei au însă nevoie de condiții bune în care să își desfășoare activitatea. Mulțumesc Fundația Țiriac și Țiriac Auto pentru acest parteneriat care sunt sigură că va fi unul frumos, de lungă durată și cu rezultate extraordinare. Îi mulțumesc domnului Ion Țiriac, omul care știe mai bine decât oricine că performanța în sport merită apreciată la adevărata valoare și susținută continuu, în numele sportivilor și al tuturor colegilor mei de la Federație”, a declarat Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj.

Parteneriatul a fost anunțat în cadrul evenimentului “Gala Stelelor Canotajului Românesc”, ocazie cu care au fost premiați campionii olimpici și sportivii care au obținut rezultate excepționale pe parcursul anului 2021. Evenimentul s-a bucurat și de prezența unor nume cunoscute ale altor arii sportive, precum: Bogdan Stelea, Octavian Bellu sau Narcisa Lecușanu.

****

Fundația Țiriac este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care s-a născut la inițiativa și din dorința domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România.

Detalii despre Fundația Țiriac pot fi accesate la adresawww.fundatiaiontiriac.ro.

Țiriac Auto este una dintre cele mai extinse rețele de dealeri și service auto din România, reprezentând șase dintre cele mai renumite mărci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford și Hyundai. Ţiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de pază și protecție, property management și servicii de media.

Publicat la: 02.03.2022

Auto Noi FORD

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.