100% Hybrid. 100% Land Rover

La volanul unor modele care imbina versatilitatea, eficienta si performanta, experienta condusului atinge un nou nivel.
 
Testeaza tehnologia Hybrid a automobilelor Range Rover Hybrid si Range Rover Sport Hybrid chiar si pe cele mai solicitante terenuri. In aceasta formula, tehnologia Hybrid combina motorul Diesel 3.0 SDV6 cu un motor electric de 35 kw, puterea totala fiind cea a unui SDV8 Diesel.
 
In plus, in modul Hybrid, emisiile de CO2 sunt cu pana la 14% mai scazute, prin comparatie cu motorul TDV6, cu emisii de 169 g/km.
 
Descopera calitatile acestor modele, perfect capabile sa faca fata oricaror conditii de drum ca orice Land Rover.
 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati cel mai apropiat dealer Tiriac Auto.

Publicat la: 15.06.2015

Auto Noi LAND ROVER

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.