Tiriac Auto Tiriac Auto

Range Rover EVOQUE cu LIVRARE RAPIDA!

Range Rover EVOQUE cu LIVRARE RAPIDA!

Increzator si special, Range Rover Evoque se remarca prin linii rafinate, care ii confera o personalitate aparte. Gama de materiale premium atent prelucrate ajuta la crearea unei ambiante perfecte.

Range Rover Evoque este echipat cu sisteme Terrain Response 2 si All Terrain Progress Control inteligente, care va permit sa faceti fata fara probleme oricarei schimbari a vremii sau suprafetei de deplasare.

Cere oferta acum si beneficiaza de o experienta completa:

- Discount-uri speciale la intretinerea masinii (piese si manopera), in toata reteaua Tiriac Auto

- Serviciu gratuit de Asistenta rutiera: https://www.tiriacauto.ro/servicii/tractare-auto 

 

Alte informatii

placeholder

OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

O premiera pentru Land Rover si unul dintre multele echipamente inovatoare, care sporesc placerea de a conduce modelul Range Rover Evoque. Aceasta tehnologie disponibila optional asigura o vizibilitate perfecta in spate, indiferent daca bancheta este ocupata sau daca se afla obiecte in portbagaj.

ASISTENTA SOFER

Selectati din gama de echipamente care asigura un condus si o parcare mai usoare. Gratie multiplelor tehnologii disponibile, veti vedea ca toate functiile au fost proiectate pentru a asigura imbunatatirea experientei la volan si a sigurantei.

placeholder
placeholder

SISTEM HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

Range Rover Evoque hibrid cu conectare la priza imbina motorul pe benzina cu 3 cilindri, de 1,5 litri si motorul electric, pentru oferi o putere maxima de 309 CP. Puteti utiliza modul hibrid cu motoarele functionand in paralel sau EV.