Tiriac Auto Tiriac Auto

Pune-ti centura de siguranta,
incepe noul sezon.

Pune-ti centura de siguranta,
incepe noul sezon.

Accesorii pentru călătorii cu stil

Bucură-te de siguranță maximă pe șosea, cu accesoriile de origine Mercedes-Benz.

 

Asteptăm cu toții venirea primăverii și zilele calde și luminoase! Astfel, venim cu o gamă de accesorii perfecte pentru a face primăvara pe placul conducătorilor de autovehicule Mercedes Benz. 

Alege gama noastră de accesorii de origine Mercedes Benz, care-ți vor aduce un plus de confort și siguranță la început de primăvară. Iar acum le poți achiziționa la un preț special.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, până la 31 mai 2022.

Alte informatii

placeholder

Scaun pentru copii

Scaunele ergonomice de origine Mercedes Benz sunt proiectate pentru siguranța celor mici, fiind potrivite pentru copii cu vârste între 3,5 – 12 ani. Practic, scaunele cresc odată cu copilul tău, tetiera și ghidajul centurii de siguranță putând fi reglate în poziția dorită, în funcție de înălțimea copilului. Dacă este necesar, spătarul se poate îndepărta și folosi ca înălțător. Husa proiectată de designerii noștri de la Mercedes Benz este realizată din materiale de înaltă calitate, care se integrează perfect cu interiorul autovehiculului, iar la nevoie poate fi scoasă și spălată.

• Scaun pentru copii KIDFIX XP, cu sistem ISOFIX (A0009704902)

placeholder

Accesorii pentru călătorii cu stil

Suntem bucuroși să-ți prezentăm câteva accesorii pentru călătorie, care-ți vor permite să trăiești aventurile primăverii în stilul Mercedes Benz. Acest sistem modular constă într un suport de bază (A0008103300) ce poate fi combinat cu alte câteva accesorii:

• Umeraș pentru haine (A0008104100, A0008103400)
• Măsuță pliabilă (A0008160000, A0008160200)
• Cârlig pentru geantă (A0008140000)

placeholder

Trotinetă electrică

Acest mic vehicul urban poate fi o alternativă foarte la îndemână pentru autovehiculul tău în zonele pietonale sau aglomerate din oraș. Trotineta electrică are ghidon telescopic reglabil pe înălțime și un motor de 500 W, care oferă o autonomie de aprox. 25 km la o viteză de 20 km/oră. Mecanismul pentru picior și mânerele pliabile sunt deosebit de practice. Maneta de accelerație, suspensiile față și spate, precum și frâna spate pe tambur completează echipările trotinetei electrice. În plus, este prevăzută cu un afișaj electronic și are capabilități pentru micro aplicații.

• Trotinetă electrică (B66450199)

placeholder

Dashcam

Sistemul nostru Dashcam constă într o cameră cu dublă orientare, față și spate, înregistrând evenimentele din ambele părți ale autovehiculului. Dashcam poate fi complet integrat în autovehicul, fără elemente detașabile sau cabluri la vedere. Funcția de monitorizare în timpul staționării îți protejează autovehiculul cât timp acesta este parcat, oferind suport în investigarea vandalismului si a incidentelor care pot avea locatunci cand nu esti prezent. Sistemul inteligent de gestionare a energiei asigură o perioadă de monitorizare de până la 6 zile.

• Cameră spate (A2139055510)
• Cameră față (A2139055310)