Tiriac Auto Tiriac Auto

Ai planuri mari de viitor? Cu Mercedes-Benz Clasa V le poti realiza pe toate

Ai planuri mari de viitor? Cu Mercedes-Benz Clasa V le poti realiza pe toate

Mai ales când ai livrare imediată și revizii gratuite* timp de maximum 8 ani pentru un autovehicul Clasa V** achiziționat în perioada 08.03-30.06.2024.

Transformă-ți planurile în realizări, cu Mercedes-Benz #ClasaV, care redefinește standardele în segmentul monovolumelor multifuncționale. Spațiul interior generos și numeroasele funcționalități de vârf în materie de siguranță și confort fac din Clasa V cea mai bună alegere pentru o diversitate de nevoi și stiluri de viață: de la excursii cu familia, la pasiuni care necesită spațiu pentru echipamente sport și până la călătorii de afaceri sau transport VIP.

Solicită acum o ofertă pentru Clasa V. Campanie valabilă în perioada 08.03-30.06.2024.

*Patru revizii gratuite, efectuate într-o perioadă de maximum 8 ani și în limita a 160.000 km de la momentul livrării autovehiculului, în perioada de valabilitate a campaniei. Reviziile vor fi efectuate conform informațiilor transmise de computerul Assyst al autovehiculului.

**Ofertă valabilă pentru autovehiculele Clasa V aflate pe stoc, în limita stocului disponibil.

 

V220d – consum de combustibil în regim mixt: 7,0 litri/100 km; emisii CO2 în regim mixt: 184 g/km. Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt „valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu  art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum au fost calculate în baza acelor valori. Autoturismul din imagine este cu titlu de prezentare.

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.