Tiriac Auto Tiriac Auto

Jaguar E-Pace cu LIVRARE RAPIDA!Jaguar E-Pace cu LIVRARE RAPIDA!

E-Pace este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie cu totul speciala intre eleganta, agilitate si sportivitate.

Cere oferta pentru Jaguar E-Pace cu LIVRARE RAPIDA!

Tehnologiile intuitive care echipeaza modelul E‑PACE – cum ar fi Pivi, sistemul multimedia Jaguar – sunt rapide si usor de utilizat, asigurand o simbioza perfecta intre sofer si vehicul, pentru o placere de a conduce maximizata.

Conectare permanenta prin pachetul Online, ofera servicii suplimentare, cu ajutorul unei cartele SIM incorporate, asigurand access la : redare media nelimitata, comanda vocala online, starea vremii.

Hayonul electric, actionat prin gesturi, va permite sa deschideti si sa inchideti portbagajul fara sa atingeti vehiculul sau cheia. Treceti cu piciorul pe sub unul dintre colturile din spate, iar hayonul se deschide sau se inchide.

Alte informatii

placeholder

PERFORMANTE

Un vehicul foarte performant. Suspensia modelului E-PACE asigura manevrabilitate la cel mai inalt nivel, iar sasiul optimizeaza stabilitatea, pentru o experienta la volan specifica clasei premium.

TEHNOLOGIE

Indiferent daca se seteaza temperatura ideala cu ajutorul preconditionarii habitaclului sau este utilizata functia de conectare a sistemului de incarcare wireless a dispozitivelor, tehnologiile inteligente ale modelului E-PACE fac mai placuta calatoria.

placeholder
placeholder

FUNCTIONALITATE SI SIGURANTA

Spatiul de depozitare, portbagajul si sarcina maxima pe plafon maximizate se imbina cu elementele de siguranta – pentru a crea un vehicul pe cat de practic, pe atat de elegant.