Jaguar Approved

 

Programul Jaguar Approved a fost special creat pentru a ne asigura ca toți clienții noștri primesc același nivel de calitate atât din punct de vedere al produselor cât si al serviciilor oferite, exact ca în cazul achiziției unui autovehicul nou.

PROMISIUNEA JAGUAR APPROVED

Fiecare autovehicul Jaguar oferă același feeling, indiferent daca este un autovehicul nou sau Approved. Așadar, puteți fi siguri că fiecare autovehicul Approved este certificat, recondiționat si la fel de funcțional ca în prima zi. Toate aceste aspecte vă sunt garantate înca de la livrare prin intermediul Promisiunii Approved. Acest lucru vă oferă garanția produsului achiziționat.

GARANȚIA JAGUAR APPROVED

Garanția Jaguar Approved a fost special concepută pentru autohehiculele cu o vechime de maxim 7 ani și un rulaj ce nu depașește 150.000 de km la momentul achiziției si este valabilă doar in rețeaua de distribuitori autorizați Jaguar.

Garanția este valabilă pentru:

ü  24 de luni in limita a 150.000 de km pentru autovehiculele Approved cu o vechime de maxim 3 ani și un rulaj ce nu depașește 100.000 de km la momentul achiziției;

ü  24 de luni plus 60.000 de km extindere pentru autovehiculele Approved cu o vechime cuprinsă între 3 - 5 ani și un rulaj ce nu depășește 100.000 km la momentul achiziției;

ü  24 de luni plus 60.000 de km extindere pentru autovehiculele Approved cu o vechime cuprinsă între 5 - 7 ani și un rulaj ce nu depașește 150.000 km la momentul achiziției;

ü  In cadrul reparațiilor se utilizează doar piese de origine, lucrările fiind efectuate de tehnicieni de service special pregatiți in acest sens, serviciile fiind valabile doar in rețeaua de distribuitori autorizați Jaguar.

ASISTENȚĂ RUTIERĂ PENTRU 24 DE LUNI 24/7 VALABILĂ PE TERITORIUL EUROPEI CU EXCEPȚIA INSULELOR

Serviciul de asistență rutieră Jaguar a fost conceput special pentru confortul clienților noștri. Asistența rutieră acopera toate situațiile de urgență de la defecțiuni tehnice sau accidente pâna la situații precum probleme cu anvelopele sau chiar pierderea cheilor. Toate autovehiculele Jaguar Approved beneficiază de acest serviciu de asistență rutieră pe toată perioada garanției autovehicului, pe teritoriul geografic al Europei cu excepția insulelor. Acest serviciu este funcțional 24/7, timp de 24 de luni de la achiziția autovehicului si include asistență la locul evenimentului, tractare catre cel mai apropiat distribuitor autorizat Jaguar.

VERIFICARE AUTOVEHICULE ÎN 165 DE PUNCTE

În cazul autovehiculelor Jaguar Approved se aplică o verificare în 165 de puncte. În urma acestui proces aveți garanția că autovehiculul dvs. este in cea mai bună stare tehnică si estetică. Beneficiind de cele mai moderne tehnologii de diagnosticare, tehnicienii noștri de service aplică aceste verificări cu cea mai mare grijă. Verificarea în 165 de puncte include revopsirea elementelor deteriorate, remedierea defectelor constatate în interiorul autovehicului dar si în compartimentul motor, o probă de drum si un control final de calitate derulat de unul din tehnicienii noștri de service special pregatiți în acest sens. Doar autovehiculele care trec prin această verificare în 165 de puncte pot fi considerate Jaguar Approved.

TEHNICIENII NOȘTRI DE SERVICE

Este nevoie de un anumit nivel de profesionalism, competențe si atenție la detalii, pe care doar tehnicienii nostri de service pot sa le indeplinească. Fiecare lucrare de service este realizată de tehnicienii nostri de service special pregatiți în acest sens, care utilizează cele mai moderne echipamente de diagnosticare si piese de origine. Lucrăm întotdeauna după cele mai înalte standarde, motiv pentru care doar distribuitorii autorizați Approved ar trebui sa realizeze aceste lucrări.

VERIFICARE RULAJ SI ISTORIC AUTOVEHICULE

Istoricul fiecărui autovehicul este verificat în baza înregistrarilor din sistemele proprii. Toate autovehiculele beneficiază de o verificare a rulajului, dar și a istoricului din perpsectiva proprietarilor anteriori, pentru a vă asigura ca nu sunt sume restante de platit (leasing) sau că aceste autovehicule nu au fost furate sau radiate. Toate aceste acțiuni vă garantează ca autovehiculul dvs. Jaguar Approved are un istoric complet si corect si se ridica la nivelul așteptărilor dvs.

PROBĂ DE DRUM

Fiecare autovehicul este suspus unei probe de drum, în timpul careia tehnicienii noștri de service evaluează starea tehnică a acestora. De exemplu, în timpul unei probe de drum se monitorizează suspensia, posibilele vibrații la rulare, sistemul de frânare, funcționarea corectă a motorului și a transmisiei plus înca alte nouă verificări astfel încat să se asigure o funcționare perfectă a fiecarui autovehicul. În concluzie, autovehiculul dvs. Jaguar Approved trebuie sa fie in aceeași condiție tehnică și estetică ca si unul nou.​

INSPECTATE INDEPENDENT

Pentru a îndeplini permanent standardele înalte pe care le stabilim distribuitorilor nostri autorizați, derulăm periodic audit în acest sens. Acesta acoperă toate cerințele Programului Approved din perspectiva tuturor așteptărilor clienților nostri, incluzând locațiile distribuitorilor autorizați, personalul angajat și autovehiculele comercializate.

Solicita o oferta pentru un autoturism Jaguar Approved!

 

 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.