RANGE ROVER SPORT ECHIPAREA STEALTH PACK

MISTERIOS, SPECTACULOS ȘI UIMITOR DE DINAMIC.

RANGE ROVER PREZINTĂ MODELUL

RANGE ROVER SPORT CU ECHIPAREA STEALTH PACK

·Accentuând latura sa misterioasă, noul pachet Stealth disponibil pentru Range Rover Sport este proiectat pentru a oferi o ținută discretă unei estetici rafinate și luxoase

·Range Rover Sport cu pachet Stealth dispune de o combinație atent aleasă de finisaje închise la culoare și spectaculoase, cum ar fi vopseaua exterioară Carpathian Grey cu finisaj satinat, cu accente negru lucios contrastante și interior cu tapițerie din piele perforată Windsor de culoare Ebony sau Light Cloud

·Primul pachet de opțiuni Range Rover Sport care include folie de protecție satinată – o opțiune montată din fabrică, fără solvenți, care oferă un finisaj satinat luxos și modern, precum și protecție împotriva zgârieturilor

·Range Rover Sport se remarcă printr-un design simplificat al consolei, cu cel mai recent ecran tactil 13.1 inch și tehnologii digitale actualizate wireless1, precum și dotări de siguranță îmbunătățite, cum ar fi încuierea la îndepărtare/ descuierea la apropiere

·Disponibil acum, exclusiv pentru Range Rover Sport Dynamic SE cu motorizare diesel mild-hybrid. Motorizările plug-in hybrid vor fi disponibile în a doua parte a anului 2024.

București – vineri, 5 aprilie 2024: Performanțele sportive specifice Range Rover Sport se regăsesc integral la modelul Range Rover Sport echipat cu pachetul opțional Stealth, generând o nouă abordare spectaculoasă.

Proiectat cu atenție, pentru a accentua design-ul exterior, cu vopseaua premium specială Carpathian Grey și folia de protecție satinată, care contrastează cu elementele negre omniprezente, cum ar fi grilele de aerisire, inscripțiile, părțile inferioare ale barelor de protecție față și spate și pragurile, toate de culoare Narvik Black lucios.

Alura sa sportivă și musculoasă este pusă în evidență de jantele de 23 inch în nuanța negru lucios2 și etrierele de frână negre, geamurile fumurii și plafonul contrastant Narvik Black lucios.

Exteriorul include pentru prima dată folie de protecție satinată, o premieră pentru un pachet opțional aferent modelului Range Rover Sport. Montată încă din timpul procesului de producție, folia oferă nu numai un finisaj satinat luxos și contemporan, dar și protecție. În caz de zgârieturi sau deteriorări, folia poate fi pur și simplu îndepărtată și înlocuită3.

La interior, echiparea dispune de scaune cu o bună susținere laterală, de consola centrală cu design simplificat care include un singur ecran tactil de 13.1 inch, afișaj interactiv pentru șofer și sistem audio Meridian™ surround. Clienții pot personaliza interiorul cu piele perforată Windsor Ebony sau, alternativ, pot opta pentru piele Windsor Light Cloud. Ambele culori sunt disponibile cu ornamente Natural Black.

Hannah Custance, Manager de design materiale Range Rover, a declarat: „Noul Range Rover Sport cu pachetul opțional Stealth este inspirat de o estetică sportivă rafinată și contemporană. A fost creat pentru clienții care apreciază o configurație care transmite independență și putere. Prezentarea modelului Range Rover Sport cu pachet Stealth, cu exterior satinat și utilizare intensă a elementelor Narvik Black lucios, propulsează luxul și eleganța la noi cote.

Luxul sportiv este impresionant. Personalitatea distinctă și performanțele dinamice ale modelului Range Rover Sport sunt evidențiate de gama de motorizări diesel mild-hybrid de 48 V, toate disponibile cu opțiunea Stealth Pack, dacă este selectat nivelul de echipare Dynamic SE. Opțiunile plug-in hybrid P460e și P550e vor fi lansate în a doua parte a anului 2024.

Oferind în continuare lux sportiv și modern de neegalat, Range Rover Sport cu pachet Stealth dispune, de asemenea, de cele mai recente tehnologii și inovații, cum ar fi purificarea aerului din habitaclu, precum și de elemente de siguranță precum încuierea la îndepărtare/descuierea la apropiere, în echiparea standard și actualizări software wireless1 .

Pachetul Stealth pentru Range Rover Sport este disponibil în Romania la un preț de listă de 11.900 euro cu TVA inclus, ca pachet opțional.

1-Actualizările SOTA presupun existența unui cont InControl activ și necesită un semnal bun. Actualizarea trebuie făcută cu acordul proprietarului/șoferului. Este necesară conectarea la rețea.

2-Tip 5135

3-Îndepărtarea și înlocuirea peliculei nu sunt incluse în prețul opțiunii.

Despre Range Rover:

Fiecare model Range Rover este un exemplu de urmat, datorită designului modern, conectivității, interiorului rafinat, precum și performanțelor electrice și luxului de neegalat. Cu un design exemplar încă din 1970.

Marca cuprinde modelele Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar și Range Rover Evoque și are la bază modelul Land Rover – o marcă de încredere, dezvoltată de-a lungul a 75 de ani de experiență în tehnologie, arhitectură auto și capabilități fără concurență în teren accidentat.

Parte a viziunii de lux modern prin design, toate modelele Range Rover sunt disponibile în varianta mild hybrid sau PHEV. Range Rover și Range Rover Sport 100% electric vor fi lansate la jumătatea deceniului.

Range Rover este una dintre cele mai cunoscute mărci de lux britanice, comercializată în 121 de țări. Aparține portofoliului de mărci JLR, alături de Defender, Discovery și Jaguar.

 

Notă importantă

Jaguar Land Rover caută în permanență modalități de îmbunătățire a specificațiilor, designului și producției vehiculelor, pieselor și accesoriilor, iar acestea suferă frecvent modificări. Acest document nu trebuie considerat un ghid exact privind specificațiile sau disponibilitatea curentă și nu constituie o ofertă de vânzare a unui anumit vehicul, piesă sau accesoriu. Toate valorile prezentate reprezintă estimările producătorului.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.