Noul Range Rover Sport a fost desemnat SUV-ul Anului de catre Top Gear

Land Rover a primit distinctia “SUV-ul anului” pentru cel mai nou model Range Rover Sport, in cadrul Galei Premiilor Top Gear 2013, care a avut loc in data de 16 Decembrie, la Restaurant Sofa din Bucuresti.

Premiile Top Gear Romania se acorda in cadrul unei festivitati anuale, cea de anul acesta ajungand la editia cu numarul 4 in Romania, in urma jurizarii redactiei revistei omonime din Marea Britanie.

Este al patrulea premiu Top Gear pentru brandul Land Rover, dupa ce, in 2011, a primit distinctiile “Cel mai spectaculos SUV al anului” si “Masina anului 2011”, pentru Range Rover Evoque, iar, in 2012, „Masina de lux a anului”, pentru modelul Range Rover.

Noua generatie Range Rover Sport ofera cea mai buna dinamica on-road de pana acum, aceasta fiind dublata de o capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, la cele mai inalte standarde. Noul model ofera clientilor un exterior mai puternic si un interior mai luxos si mai flexibil, fiind prevazut cu optiunea de suplimentare a scaunelor, 5+2.

Clientii Noului Range Rover Sport au posibilitatea de a alege intre cinci tipuri de motorizari: doua motorizari supraalimentate, pe baza de benzina (V8, 5.0l, 510CP si noul V6 3.0l, 340CP) si trei motorizari diesel (TDV6, 3.0l 258CP, SDV6, 3.0l 292CP si SDV8 4.4l, 339CP). In plus, un motor diesel hybrid, inovator si extrem de eficient, va fi disponibil incepand cu anul 2014.

Noul model Range Rover Sport este disponibil spre vanzare, in Romania, din luna septembrie 2013.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.