Noul Range Rover e oficial în România, iar primele 100 de unitățI au fost deja comandate

Bucureşti, 3 martie 2022: Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover a fost lansată oficial pe piața din România pe 2 martie 2022, la Tiriac Collection, prima colecție auto personală din România care cuprinde peste 170 de modele impresionante de vehicule si motociclete.

Noul Range Rover îmbină modernitatea uluitoare și grația estetică cu tehnologii sofisticate și conectivitate neîntreruptă. Modelul păstrează combinația convingătoare de performanță și rafinament fără egal, cu o gamă completă de motorizări moderne cu șase și opt cilindri.

Lansat in 1970, Range Rover a fost primul SUV luxury creat, transformând lumea automobilelor rafinate. Acesta a fost primul automobil expus la Luvru ca “lucrare exemplară de design industrial”, primul SUV integral din aluminium, primul SUV cu suspensie pneumatică controlată electronic, primul câștigător al concursului Paris-Dakar (de două ori câștigător, în 1979 și 1981) și primul SUV cu până la 900mm adâncime a vadului.

„Land Rover lansează, după zece ani, a cincea generație a modelului Range Rover, model fără de care nu se poate scrie nicio pagină de istorie a SUV-urilor premium. În 1970, anul când a fost prezentată publicului seria modelelor considerate flagship pentru brandul Land Rover, putem spune că atunci a început expansiunea pieței dedicată autoturismelor de teren din gama luxury. Succesul a fost fulminant și a pus bazele și în România unui fundament bazat pe încrederea față de model și marcă, devenind cel mai mare succes al Importatorului Premium Auto. În ceea ce privește lansarea Noului Range Rover, avem deja peste 100 de modele pentru care s-a plătit avans și pentru care există contracte în urma lansării mondiale din luna octombrie 2021. Succesul pe care îl cunoaște deja noul model în România este cu atât mai important cu cât contractarea s-a făcut fără a avea modelele de prezentare și fără posibilitatea de a putea fi testate. Ne dorim să atingem 200 de unități comandate anul acesta.”, a menționat dl. Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto, Importator Oficial Jaguar Land Rover în România.

„Noul Range Rover este un autoturism cu un caracter inegalabil, de la sobrietatea impecabilă a exteriorului, la sanctuarul desăvârșit oferit de habitaclu. Inspirat de un intelectualism creativ și de dorința de perfecțiune, nu urmează moda sau tendințele, ci este pur și simplu cel mai dezirabil Range Rover creat vreodată, fiind rezultatul unei filosofii a designului modernist combinată cu peste 50 de ani de evoluție.”  a declarat Prof. Gerry McGovern OBE, Chief Creative Officer, Jaguar Land Rover.

Noul model Range Rover va fi disponibil în România începând cu luna aprilie 2022, iar preţul de pornire, pentru varianta SWB 3.0 l diesel 250CP SE, este de 121.737 Euro (cu TVA).

Ca parte a strategiei Reimagine a brand-ului Land Rover, o versiune Range Rover pur electrică se va alătura familiei în 2024 și va deveni astfel primul vehicul cu emisii zero de la Range Rover.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.