Noul Discovery Sport te asteapta la Tiriac Auto

Incepand de la 31.400 euro + TVA

Noul model Land Rover Discovery Sport, rezultatul imbinarii armonioase dintre designul indraznet si capacitatile legendare Land Rover, isi etaleaza acum calitatile in showroom-urile Tiriac Auto.
 
Conceput pentru a deveni cel mai versatil si capabil SUV premium compact din lume, Discovery Sport ofera optiunea "5+2" scaune, pastrand aceleasi dimensiuni ca ale unui SUV premium de 5 locuri. 
 
Discovery Sport este echipat cu o serie de motoare pe benzina si motorina turbo - alimentate in patru cilidri. Atat motorul integral din aliaj Si4 2.0-litri pe benzina, cat si cel 2.2-litri turbo diesel sunt dotate cu tehnologia Stop-Start, injectie directa de inalta presiune, componente interne de joasa frecare si solutii de incarcare regenerativa inteligente, pentru performante extraordinare si economie considerabila. Motorizarea TD4 dezvolta 150 CP, cu emisii de 149g/km CO2, iar motorul SD4 dispune de 190 CP si emisii de 159g/km, pentru versiunile cu transmisie manuala. 
 
Disponibil atat cu transmisie automata cu 9 trepte de viteza, cat si cu manuala, cu 6 trepte, noul Discovery Sport dispune de toate inovatiile de care aveti nevoie pentru a face din condus o reala placere.
Pentru cei cu spiritul de aventura in sange, Discovery Sport este partenerul perfect.
Va asteptam in reprezentantele Tiriac Auto pentru a face cunostinta cu cel mai nou membru al familiei Land Rover.
 
Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.