LUX GARANTAT: JLR ANUNȚĂ ACORDAREA GARANȚIEI DE 5 ANI PENTRU TOATE MODELELE NOI RANGE ROVER, DEFENDER ȘI DISCOVERY

• Începând cu luna septembrie, promisiunea de garanție pentru modelele Range Rover, Defender și Discovery se extinde de la 3 la 5 ani sau 150.000 kilometri, oricare dintre situații survine prima

• Sunt acoperite toate modelele Range Rover, Defender și Discovery, inclusiv cele mild hybrid și plug-in hybrid

• Inițiativa este valabilă pentru toate modelele din Europa și are ca scop optimizarea experienței de utilizare a clienților, aducând marca la nivelul de garanție oferită modelelor Jaguar 

• Schimbarea va aduce clienților și beneficiul utilizării timp de 5 ani a funcției de conectivitate InControl Remote, de la 1 septembrie 

 

Vineri, 8 septembrie 2023, România – Garanția de 5 ani oferită de producător pentru toate modelele noi Range Rover, Defender și Discovery a intrat în vigoare la 1 septembrie 2023. Inițiativa va aduce un plus de încredere și liniște clienților care aleg un vehicul din cele oferite de mărcile de lux JLR.

Noua promisiune de garanție este valabilă pentru toate modelele din Europa și extinde garanția actuală de 3 ani, pentru a oferi protecție până la 5 ani sau 150.000 kilometri – oricare dintre situații survine prima. 

Astfel, clienții vor fi acoperiți de garanție pe o perioadă mai îndelungată și vor continua să se bucure în acest timp de servicii de cea mai bună calitate. 

În plus, clienții Range Rover, Defender și Discovery vor beneficia de conectivitate InControl Remote timp de 5 ani sau 150.000 kilometri, ceea ce le va aduce un plus de confort și asistență de specialitate în cazul unei urgențe -– în spiritul experiențelor de utilizare moderne pe care mărcile de lux JLR și-au propus să le ofere.

Garanția de 3 ani este deja un standard în industria auto, dar noi mergem mai departe pentru clienții noștri și introducem garanția de 5 ani pentru modelele Range Rover, Defender și Discovery. Începând cu 1 septembrie 2023 toate versiunile celor 3 modele vor fi acoperite de noua garanție de 5 ani, inclusiv cele mild hybrid și plug-in hybrid.

Noua garanție înseamnă același grad de protecție pentru toți clienții JLR, indiferent de marca deținută, modelele Jaguar beneficiind de 5 ani garanție de la 1 iulie 2022.

Extensia promisiunii existente este menită să îmbunătățească experiența de service a clienților și proprietarilor pe parcursul perioadei de acoperire și permite tuturor utilizatorilor, persoane fizice sau companii, să poată calcula în mod transparent costurile de întreținere și utilizare pentru o perioadă mai lungă de timp. 

Noua garanție de 5 ani va îmbunătăți experiența de utilizare și cu siguranță va avea un impact pozitiv asupra valorii reziduale a modelelor Range Rover, Defender și Discovery. Iar acest lucru va fi benefic, pe de altă parte, și pentru revânzarea vehiculelor rulate. Pe termen mai lung, valorile reziduale mai ridicate reduc costurile de utilizare, generând condiții financiare și de leasing mai favorabile. 

Accesul prelungit la conectivitatea InControl Remote va fi, de asemenea, disponibil începând cu 1 septembrie pentru toate modelele nou înmatriculate. Această aplicație le permite utilizatorilor să interacționeze cu vehiculul în mod intuitiv și cu un minim de efort, chiar și de la distanțe mari. Aplicația pentru smartphone poate fi utilizată pentru a consulta nivelul combustibilului și încărcarea bateriei și pentru a vedea dacă ușile și geamurile sunt închise sau deschise. InControl Remote oferă și asistență rutieră optimizată, apelând în mod automat serviciile de urgență, dacă este cazul.

Dmitry Kolchanov, director regional JLR pentru Europa, afirmă: „Odată cu introducerea unei garanții noi JLR de 5 ani, în Europa, demonstrăm din nou angajamentul nostru pentru calitatea și fiabilitatea produselor comercializate, precum și importanța acordată excelenței în relația cu clienții. Viziunea noastră viitoare cu privire la luxul modern este integral centrată pe client, iar acest lucru ar trebui să însemne un plus de  încredere pentru oricine se gândește să achiziționeze un model Range Rover, Defender sau Discovery.”

 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.