Noul Land Rover Defender V8 Bond Edition inspirat de filmul „No Time To Die”

• Invincibil și exclusivist: Noul Land Rover Defender V8 Bond Edition a fost creat de Land Rover Sv Bespoke (Divizia de Vehicule Speciale) pentru a sărbători rolul jucat de Defender în No Time To Die, al 25-lea film din seria James Bond 

• Performanță și robustețe: Puternicul model are la bază nou-lansatul Defender V8 de 525CP, fiind disponibil în ambele variante de caroserie 90 și 110

• Permis pentru conducere: Designul este inspirat de modelele Defender care apar în „No Time to Die” și include pachetul Extended Black cu jante finisate Gloss Black de 22 de inchi și etriere față Xenon Blue

• Detalii personalizate: Emblema spate unică „Defender 007”, lumina de curtoazie cu logo-ul 007, praguri iluminate și animație pe ecranul tactil al sistemul multimedia și de navigație Pivi Pro

• Mașină de colecție: Fiecare exemplar Defender V8 Bond Edition poartă logoul SV Bespoke și o gravură exclusivistă „One of 300” (unul din 300)

• Inspirație de pe marele ecran: No Time To Die va fi lansat în cinematografe la nivel global pe 30 septembrie 2021 București

Land Rover SV Bespoke (Divizia de Vehicule Speciale a Land Rover) a creat noul Land Rover Defender V8 Bond Edition pentru a marca lansarea celui de-al 25-lea film din seria James Bond, No Time To Die, înainte de premiera mondială a acestuia, care va avea loc luna aceasta.

Disponibil pentru comandă în ambele variante de caroserie, Defender 110 sau 90 și inspirat de specificațiile mașinilor Defender care apar în No Time To Die, subtilul Defender V8 Bond Edition este dotat cu pachetul Extended Black cu jante de aliaj de 22 de inchi finisate Luna Gloss Black, etriere față Xenon Blue și emblemă spate „Defender 007”.

Elementele personalizate continuă cu interiorul practic, cu praguri iluminate „Defender 007” și o animație pentru ecranul tactil special concepută pentru sistemul multimedia Pivi Pro, care omagiază parteneriatul îndelungat dintre Land Rover și franciza James Bond. Noaptea, clienții vor observa grafica unică „007” proiectată de luminile de curtoazie.

Disponibil exclusiv pentru 300 de clienți din întreaga lume, Defender V8 Bond Edition dispune la interior de o gravură laser care arată că exemplarul este „unul din 300” și de logo-ul echipei SV Bespoke.

Finbar McFall, Land Rover Brand Director, a declarat: „Land Rover Defender V8 Bond Edition este o perspectivă exclusivistă asupra celui mai puternic Defender de serie produs vreodată, inspirată de mașinile care apar în filmul No Time To Die. Reprezintă punctul de întâlnire a două mari mărci britanice și o modalitate unică de a sărbători asocierea de 38 de ani dintre Land Rover și James Bond.”

Mașinile Defender se află în centrul acțiunii din No Time To Die, alături de două Range Rover Sport SVR. Filmul, în care apar și un Range Rover Classic și un Land Rover Series III, va fi lansat în cinematografe din întreaga lume în data de 30 septembrie 2021.

Având la bază recenta lansare Defender V8, Editia Bond este propulsată de un motor pe benzină supraalimentat, care produce 525CP și un cuplu de 625Nm pe care le transmite prin intermediul unei cutii de viteze automate în opt trepte. Defender V8 90 accelerează de la 0-100km/h în 5,2 secunde și are viteza maximă de 240km/h.

Mașina oferă noi niveluri de performanță și implicare a șoferului, combinând motorul V8 cu reglaje minuțioase ale suspensiei și transmisiei, pentru a crea cel mai rapid și mai dinamic Defender produs vreodată.

Cu reglarea unică a suspensiei și transmisiei, incluzând și un nou diferențial spate activ electronic, Defender V8 oferă o manevrabilitate mai agilă, mai captivantă si un control sporit - totul fiind acompaniat de „coloana sonoră” caracteristică motorizării V8 supraalimentată.

No Time To Die este regizat de Cary Joji Fukunaga și îl are în rolul principal pe Daniel Craig, care revine în al cincilea și ultimul său film ca James Bond 007, creație a lui Ian Fleming. Filmul va fi lansat în cinematografele din UK începând cu 30 septembrie 2021, prin Universal Pictures International, și pe 8 octombrie 2021 în SUA, prin United Artists Releasing, firma de distribuție a Metro Goldwyn Mayer (MGM).

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.